Ένας ”άγγελος” βγαίνει στη σύνταξη…

Ένας ”άγγελος” βγαίνει στη σύνταξη…

Η Heidi Klum αποφάσισε να ‘κλείσει τα φτερά’ της Victoria’s Secret, βάζοντας τέλος σε ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της. Το σούπερ μοντέλο ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη φίρμα εσωρούχων που την έκανε διάσημη και την οποία εκπροσωπούσε για 13 ολόκληρα χρόνια! 

Η Γερμανίδα καλλονή ξεκίνησε να δουλεύει για την εταιρεία στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και πολύ σύντομα έγινε η επικεφαλής των Αγγέλων της Victoria’s Secret, εκπροσοπώντας την εταιρεία σε όλα τα σημαντικά events και τα fashion shows. Πριν από ένα χρόνο έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή επανεμφάνισή της στην πασαρέλα, φορώντας τα φτερά και τα εσώρουχα της φίρμας μόλις πέντε εβδομάδες αφότου γέννησε. 
Όπως δήλωσε η 37χρονη στη New York Post: “όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν. Πάντα θα αγαπάω τη Victoria και ποτέ δεν θα αποκαλύψω το μυστικό της. Πέρασα υπέροχα!”. 
Το μοντέλο θα συνεχίσει να παρουσιάζει το reality Project Runway. 
Μετά την αποχώρησή της, έχουν ξεκινήσει οι εικασίες για το ποιο μοντέλο θα διαδεχτεί την Heidi ως επικεφαλής, με τα επικρατέστερα ονόματα να είναι αυτά των Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio και Adriana Lima.

Ένας ''άγγελος'' βγαίνει στη σύνταξη...

Ένας ''άγγελος'' βγαίνει στη σύνταξη...

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ