Αναμνήσεις από τα Χανιά – Το νέο διαφημιστικό video με τις ομορφιές του τόπου από τις Μινωικές Γραμμές

Αναμνήσεις από τα Χανιά – Το νέο διαφημιστικό video με τις ομορφιές του τόπου από τις Μινωικές Γραμμές
aeweb

Οι Μινωικές Γραμμές ξεκίνησαν από τα μέσα Ιουλίου με νέο δρομολόγιο στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά. Για τη νέα γραμμή, σχεδιάστηκε μία digital καμπάνια, με τίτλο «Αναμνήσεις από τα Χανιά», η οποία προβάλλεται σε ψηφιακά μέσα όπως το Facebook και το YouTube.

Κεντρικό θέμα της καμπάνιας είναι οι πολύτιμες αναμνήσεις που δημιουργεί κάθε ταξίδι στα Χανιά και το πώς οι Μινωικές Γραμμές συμβάλλουν στο να διατηρούνται ζωντανές μέσω του απολαυστικού, ευχάριστου ταξιδιού.

Για την καμπάνια μίλησε στο zarpanews.gr ο κεντρικός πράκτορας της εταιρείας κ. Ναναδάκης: “Η Minoan Lines δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο να διαφημίσει πρώτα τα Χανιά και μετά την ίδια την εταιρεία με σκοπό να φέρει καινούργιους επισκέπτες στην πόλη μας, κάτι που κατάφερε αφού για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, στο λιμάνι της Σούδας διακινήθηκε ίδιος αριθμός επιβατών με αυτό του Ηρακλείου”

Δείτε παρακάτω το βίντεο “Αναμνήσεις από τα Χανιά” στο οποίο ο πρωταγωνιστής της ταινίας αναπολεί στο ταξίδι της επιστροφής, στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές στον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά, παίρνοντας ερεθίσματα από την εμπειρία του στο Cruise Ferry-Mykonos Palace.

Η καμπάνια αναδεικνύει τόσο την απόλαυση του ταξιδιού όσο και την ομορφιά των Χανίων με μοναδικές εικόνες: το γραφικό Ενετικό Λιμάνι της πόλης των Χανίων, η αγορά, τα σοκάκια, ο Φάρος, η φύση στο Φαράγγι της Σαμαριάς, οι Τάφοι των Βενιζέλων, η παραλία του Μπάλου και τα καταπράσινα νερά στο Κεδρόδασος είναι ανάμεσα στις πλούσιες εμπειρίες που τα Χανιά προσφέρουν και μαγεύουν κάθε επισκέπτη.

Οι Μινωικές Γραμμές ταξιδεύουν καθημερινά, από και προς τα Χανιά με το νεότερο και ταχύτερο πλοίο των Χανίων, το Cruise FerryMykonos Palace.

zarpanews.gr