Ανακαλύψετε το καλύτερο κρασί της Κρήτης

Ανακαλύψετε το καλύτερο κρασί της Κρήτης

Το οινικό κέντρο Κρήτης στα Χανιά, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε ποικιλίες οίνου από όλη την Κρήτη, φιλοξενώντας από 2 έως 12 άτομα με κόστος από 5€ το άτομο.

aeweb

H οινογευσία γίνεται στο χώρο της Πρότυπης κάβας κρασιού – Delicatessen Μηδέν άγαν επί της οδού Δασκαλογιάννη 70 στα Χανιά 

Επιπλέον, μετά από την οινογευσία, έχετε έκπτωση 10% για αγορά κρασιών από την Πρότυπης κάβας κρασιού – Delicatessen Μηδέν άγαν.

Παρακάτω θα δείτε τις επιλογές Οινογευσίας που σας προσφέρει το οινικό κέντρο Κρήτης.

Να σημειώσουμε οι ποικιλίες οίνου από όλη την Κρήτη που είναι διαθέσιμες για οινογευσία εξαρτούνται από την εποχή, διαθεσιμότητα, ωρίμανση, κ.λ.π.

Οινογευσία 1

Δοκιμάστε κρασί από 4 διαφορετικές ετικέτες εμφιαλωμένων Κρητικών οίνων που περιέχουν γηγενείς ποικιλίες, ή συνδυασμούς τους με διεθνείς, από κρασιά που παράγονται στην Κρήτη. Η οινογευσία παρέχει συνοπτικές πληροφορίες για τις ετικέτες που δοκιμάζονται.
Κόστος: €5/άτομο.

Οινογευσία 2

Η οινογευσία 2 περιλαμβάνει ότι και η 1 αλλά διαρκεί περισσότερο (30 λεπτά), παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τις ετικέτες που δοκιμάζονται και συνοδεύεται από περιγραφή των γηγενών ποικιλιών της Κρήτης και των συνδυασμών μεταξύ τους ή με τις διεθνείς ποικιλίες αμπέλου που καλλιεργούνται και οινοποιούνται στην Κρήτη.
Κόστος: €8/άτομο.

Οινογευσία 3

Η οινογευσία 3 περιλαμβάνει ότι και η 2 αλλά διαρκεί περισσότερο (1 ώρα και 30 λεπτά), περιλαμβάνοντας 8 διαφορετικές ετικέτες. Παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες για τις ετικέτες που δοκιμάζονται, οδηγίες για τον τρόπο που αναγνωρίζουμε αρώματα και γεύσεις στο κάθε κρασί που δοκιμάζουμε. Επιπλέον δίνονται πληροφορίες για τα οινοποιεία των οποίων το κρασί δοκιμάζουμε, όπως: λοιπές ετικέτες και ποικιλίες που παράγει και οινοποιεί, θέση, επισκεψιμότητα, κ.λπ.
Κόστος: €17/άτομο.

Κλείστε ραντεβού οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μέσα στο ωράριο λειτουργίας της Πρότυπης κάβας κρασιού – Delicatessen Μηδέν άγαν 

Δασκαλογιάννη 70, Χανιά Κρήτης
Τηλ./Fax: 2821027068
email: midenaganwine@yahoo.com 
Υπεύθυνη: Μαρία Ανδρονίδου – Τζομπανάκη
Ωράριο λειτουργίας Μηδέν Άγαν
Δευτέρα & Τετάρτη 10:00 – 14:30
Τρίτη,Πέμπτη,Παρασκευή 10:00 – 14:15 & 17:30 – 21:30
Σάββατο 10:00-17:00
Κυριακή Κλειστά

{gallery}/00-2017/06-jui/wine-taste/{/gallery}