Το “νέο” στήθος τρέλανε την Έιμι Γουάινχαουζ

Το “νέο” στήθος τρέλανε την Έιμι Γουάινχαουζ

Στο νοσοκομείο κατέληξε η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) λίγες ημέρες μετά την επέμβαση ανόρθωση στήθους στην οποία υποβλήθηκε πριν κάποιες ημέρες.

Η 26χρονη Γουάινχαουζ έφτασε στο νοσοκομείο σφαδάζοντας στους πόνους και ούριλαζε σαν τρελή: ”Βοήθεια , το στήθος μου με πεθαίνει”.

 

Η Έιμι φοβήθηκε ότι το στήθος της θα εκραγεί, όπως ανέφεραν άτομα του περιβάλλοντός της. Η τραγουδίστρια είχε υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση αύξησης και ανόρθωσης στήθους πριν κάποιες ημέρες.

Το βράδυ του Σαββάτου και μετά την εμφάνισή της στο μουσικοχορευτικό σόου “Strictly Come Dancicng” (έκανε τα φωνητικά στο τραγούδι της βαφτισιμιάς της Ντιόν Μπρόμφιλντ), η Γουάινχαουζ ένιωσε αφόρητους πόνους στο στήθος.

Φίλος της 26χρονης τραγουδίστριας ανέφερε ότι η Έιμι ούρλιαζε φωνάζοντας: “Χρειάζομαι βοήθεια. Τα στήθη μου με πεθαίνουν”.

Ο μάνατζερ της τραγουδίστριας τη μετέφερε με αυτοκίνητο στην Κλινική του Λονδίνου. Όπως συνηθίζει, η Γουάινχαουζ ανάγκασε τον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει σε γνωστό φαστ φουντ για να αγοράσει κοτόπουλο, αφού δεν της αρέσει καθόλου το φαγητό των νοσοκομείων.

Οι γιατροί της συνέστησαν να μείνει στην κλινική κατά τη διάρκεια της νύχτας για να βεβαιωθούν ότι όλα πηγαίνουν καλά. Όπως της είπαν, μια επέμβαση στήθους απαιτεί ξεκούραση μερικών ημερών, κάτι που δεν έκανε η Έιμι.

Πηγές αναφέρουν ότι λίγο πριν την εμφάνισή της στο “Strictly Come Dancicng”, η Έιμι Γουάινχαουζ παραπονιόταν για τους πόνους που αισθανόταν στο στήθος.

Όλοι παρατήρησαν ότι δεν μπορούσε να κουνηθεί και να χορέψει καλά καλά, ενώ με δυσκολία μπορούσε να σηκώσει τα χέρια της, εξαιτίας των αφόρητων πόνων που ένιωθε. Το επόμενο πρωινό επέστρεψε σπίτι για να ξεκουραστεί εκεί.

πηγή: womenonly.gr