Αμύθητη η περιουσία των παιδιών του Jackson

Αμύθητη η περιουσία των παιδιών του Jackson

Δύο ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του βασιλιά της pop, Michael Jackson, ο οποίος καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας του κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό, το οποίο σύμφωνα με τη διαθήκη που άφησε, θα κατανεμηθεί στα παιδιά του. Πόσα λεφτά θα πάρει το κάθε παιδί;

33 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια θα εισπράξει, λοιπόν, καθένα από τα παιδιά του Michael Jackson, μόλις γίνει 33 ετών! Επιπλέον, πέρα από αυτά τα χρήματα, τα τρία του παιδιά, μόλις ενηλικιωθούν θα εισπράξουν και ένα ακόμα μεγάλο ποσό, που θα προέρχεται από τις πωλήσεις και τα πνευματικά δικαιώματα των δίσκων του Jackson.

Σημειώνεται ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις των δίσκων του μετά τον θάνατό του ήταν περίπου 310 εκατομμύρια. Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, σήμερα τα τρία παιδιά ζουν στο στο Hayvenhurst με τη γιαγιά τους, κάνουν φιλανθρωπίες και εμφανίζονται ανά διαστήματα στην τηλεόραση. Εκείνοι που τα βλέπουν και τα ζουν από κοντά -που δεν είναι και πολλοί εκτός από τις νταντάδες τους- μιλούν για τρία φυσιολογικά παιδιά.

Η Paris και ο Prince πηγαίνουν στο σχολείο και μάλιστα ο δεύτερος -το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά- έχει και κοπέλα, ενώ από του χρόνου αναμένεται να πάει σχολείο και ο Blanket, ο οποίος μέχρι στιγμής κάνει μαθήματα στο σπίτι.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ