Ο Αλέξης Κούγιας βρήκε τον παλιό του εαυτό!

Ο Αλέξης Κούγιας βρήκε τον παλιό του εαυτό!

Ο Αλέξης Κούγιας βρήκε τον παλιό του εαυτό!

Έχει αφήσει πίσω του την κοσμική ζωή και έχει ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που απέσυρε τις μηνύσεις κατά της Εύης Βατίδου και του Λάκη Λαζόπουλου, εγκατέλειψε τα ”παράθυρα” και είπε αντίο στη Μύκονο…

Δηλαδή προχώρησε σε σημαντικές υπερβάσεις, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την αλλαγή πλεύσης του.

”Δεν είμαι ο Αλέξης Κούγιας που παντρεύτηκε τη Βατίδου. Είμαι ο Αλέξης Κούγιας ο δικηγόρος, που μέχρι να παντρευτεί τη Βατίδου είχε μια διαφορετική θέση στην κοινωνία.  Αυτή τη θέση έχω και τώρα. Έχω ηρεμήσει και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα. Έχω εξαφανιστεί από οτιδήποτε κοσμικό υπάρχει, έχω αλλάξει εντελώς τρόπο ζωής, έχω περιοριστεί στην επιστήμη μου, γύρισα στους παλιούς μου φίλους και τις παλιές μου γειτονιές, στον παλιό τρόπο ζωής μου που ήταν γήινος και αληθινός. Έχω να πάω σε κοσμικό γάμο ή σε δεξίωση από τη μέρα που χωρίσαμε με την πρώην σύζυγό μου.” εξηγεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso.

Αναγεννημένος λοιπόν ο Αλέξης Κούγιας σταμάτησε να πηγαίνει στο εξοχικό του στη Μύκονο – γεγονός που από μόνο του αποτελεί… άφεση αμαρτιών! – και ασχολείται πια επισταμένως με τα παιδιά του ονειρευόμενος να δει τον γιο του να ακολουθεί τη λαμπρή καριέρα του μπαμπά. Του μπαμπά μέχρι να παντρευτεί τη μαμά Εύη Βατίδου, γιατί μετά ο Αλέξης Κούγιας έγινε κάποιος άλλος (ποιος;)… Τελικά όμως επέστρεψε στον σωστό δρόμο! Δόξα σοι, Κύριε! 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ