Αιματηρή συμπλοκή οπαδών στα Χανιά: Ένας στην φυλακή – Ελεύθεροι οι άλλοι

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών στα Χανιά: Ένας στην φυλακή – Ελεύθεροι οι άλλοι

Περισσότερες απο επτά ώρες διήρκεσε η διαδικασία της απολογίας των οκτώ νεαρών Χανιωτών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη για την αιματηρή συμπλοκή λόγω οπαδικών διαφορών η οποία κατέληξε στο μαχαίρωμα και στον βαρύ τραυματισμό ενός 19χρονου ο οποίος παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Από τους οκτώ, ο ένας που φέρεται πως κατάφερε τα χτυπήματα στον 19χρονο και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα κρίθηκε ως προσωρινά κρατούμενος και θα οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος, ισχυρίστηκε ότι ναι μεν χτύπησε τον 19χρονο, αλλά βρισκόταν σε άμυνα.

Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους τρεις η από την παρέα του προηγούμενου που κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και συμμετοχή στην συμπλοκή αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι άλλοι τέσσερεις – από την παρέα του 19χρονου – οι οποίοι κατηγορούνται σε βαθμό πλημμελήματος για συμμετοχή στην συμπλοκή στο πλαίσιο του αθλητικού Νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία, αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί πως οι περιοριστικοί όροι άπτονται του αθλητικού Νόμου και αφορούν – μεταξύ άλλων – στην απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα, παρουσία τους σε αστυνομικό τμήμα πριν την έναρξη ποδοσφαιρικών αγώνων, απαγόρευση εξόδου απο την χώρα.

flashnews.gr