Άγρια δολοφονία στην Κρήτη – 54χρονος μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του! (video)

Άγρια δολοφονία στην Κρήτη – 54χρονος μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του! (video)

Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει το πανελλήνιο καθώς το πρωί της Παρασκευής ένας 54χρονος άνδρας στην Ιεράπετρα δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του και μητέρας 4 παιδιών με πολλαπλές μαχαιριές.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, η κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων, που βρέθηκε νεκρή η 48χρονη με καταγωγή από τις Μοίρες, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα, όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, που πρόσφατα έπιασε δουλειά.

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.

«Είχαμε προηγούμενα», είπε ο φερόμενος ως δράστης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων. Στη συνέχεια, ο 54χρονος, επιχείρησε να φύγει με τη μηχανή του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι, πεζός πήγε στον γκρεμό, όπου και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Τραγικό είναι επίσης το γεγονός, πως πριν την αστυνομία, στο σημείο έφτασε ο γιος της 48χρονης, που είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Άγρια δολοφονία στην Κρήτη - 54χρονος μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του! (video)

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Η τραγική υπόθεση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς το ζευγάρι έχει 4 παιδιά! Τα αίτια της πράξης του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Ο 54χρονος δολοφόνος μετά την αποτρόπαια πράξη του διέφυγε σε απόκρημνη περιοχή της Ιεράπετρας με τις Αρχές να είναι στο σημείο και τον ίδιο να απειλεί να αυτοκτονήσει και ότι θα πέσει από μεγάλο ύψος.

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των αστυνομικών να τον μεταπείσουν και σύμφωνα με πληροφορίες επικαλούνται τα παιδιά του, λέγοντάς του πως δε θέλουν να μείνουν ορφανά κι από τους δυο γονείς και θέλουν να ζήσει.