Άγρια δολοφονία μοντέλου

Άγρια δολοφονία μοντέλου

Άγρια δολοφονία μοντέλου

Την πυροβόλησαν στο λαιμό μέσα στο αυτοκίνητό της στην Ατλάντα

Ένα 28χρονο μοντέλο βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δέχθηκε πυροβολισμούς στον λαιμό!

Η Kelsey Quayle, το μοντέλο που μόλις είχε μετακομίσει στην Ατλάντα με τον σύντροφό της, με σκοπό να βρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Είχε πιάσει προσωρινά δουλειά σε ένα οδοντιατρείο, μέχρι να βρει την ευκαιρία της στον χώρο του μόντελινγκ μετά την μετακόμιση.

Η τραγωδία, όμως, γράφτηκε την περασμένη Δευτέρα. Το 28χρονο μοντέλο μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στην δουλειά της και λίγο αργότερα είχε δολοφονηθεί.

Ενώ οδηγούσε, δέχθηκε πυροβολισμούς στον λαιμό. Το τραύμα την άφησε αναίσθητη, με το όχημά της να προσκρούει μετωπικά με δύο άλλα αυτοκίνητα.

Αστυνομικοί της περιοχής κλήθηκαν στο σημείο μετά από αναφορές για τροχαίο ατύχημα. Δεν υπήρχαν αναφορές για πυροβολισμούς. Το ότι το μοντέλο είχε δεχθεί πυροβολισμούς, έγινε αντιληπτό από τους γιατρούς μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει ούτε ένας ύποπτος για την δολοφονία και πως εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σημείο της στυγερής δολοφονίας.

newsbeast.gr