Αγώνες πείνας στο Survivor

Αγώνες πείνας στο Survivor

Οι Διάσημοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού και άνεσης μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι με τους Μαχητές οι οποίοι θα καταφέρουν να κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα και να απολαύσουν μετά από καιρό ένα κλαμπ σάντουιτς.

Η βραδιά αρχίζει με εξομολογήσεις της Ροδάνθης για λουκουμάδες και του Σώζοντα με ντελίριο αυτοπεποίθησης. Ο,τι χειρότερο δηλαδή. Οι Μαχητές έχουν πεθάνει στην πείνα και οι Διάσημοι στην μίρλα του Σώζοντα.

Ευτυχώς θα πάνε γρήγορα στον στίβο μάχης και θα βρουν τον Τανιμανίδαρο με την ωραία φωνή_ να τα λέμε και αυτά… Οι Διάσημοι αφηγούνται μπροστά στους πεινασμένους για τα κατσίκια και τις πατάτες. 

Αγώνας με επικά έπαθλα

Κρεβάτια, μαξιλάρια, φιλέτο και πουρές πατάτας είναι το έπαθλο. Αυτό δεν είναι έπαθλο, αυτό είναι εισιτήριο για τον παράδεισο για τους ταλαίπωρους τους παίκτες. Τους τρέλανε ο Σάκης απόψε.

Ο Νάσος απέναντι στον Χάρη και αυτό είναι το πρώτο ματσάρισμα απόψε. Εντυπωσιακές βουτιές, εμπόδια, ισορροπία, έρπειν στην διαδρομή γι απόψε. Ο Χάρης θα στοχεύσει πιο γρήγορα τα δύο δισκάκια και θα κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές.

 

Ακολουθούν Εύη και Φελίσια αφού πήραν συμβουλές ειδικά για το σημείο της βουτιάς. Η Εύη θα προηγηθεί και θα βάλει πρώτη το δισκάκι και πολύ γρήγορα και το δεύτερο και θα ισοφαρίσει σε 1 – 1 για τους Διάσημους. Αξίζει να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά το πόσο σταθερά καλή είναι η Σαλταφερίδου στα αγωνίσματα.

Ηλίας εναντίον Τσίλη στον στίβο μάχης. Με μικρή διαφορά τερματίζει πρώτος ο Ηλίας όμως ο Τσίλης θα σκοράρει πρώτος και θα κάνει το 2 -1 για τους Διάσημους.

Δαλάκα εναντίον Βιργινίας και οι ωραιότερες βουτιές μέχρι στιγμής θα γίνουν από τους ξανθούς κορίτσαρους. Η Δαλάκα έχει χτυπήσει στο στόμα και θα σκοράρει πρώτη αν και τραυματισμένη. Θα σκοράρει και η Βιργινία αλλά η Δαλάκα θα κερδίσει και θα κάνει το 3 -1. Οι γιατροί θα περιποιηθούν το τραύμα της Κατερίνα η οποία δείχνει να υποφέρει και μένει στην αγκαλιά της Ολγας.

Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Βιργινία | 11/04/2018

Τσεπάνης και Μουρούτσος ακολουθούν. Τσεπάνης σκοράρει πρώτος, ακολουθεί ο Μουρούτσος και τελικά τη νίκη θα πάρει ο Κωνσταντίνος ο οποίος θα μειώσει σε 3 -2.

Πάνος και Τσίλης στην αρένα. Σκοράρουν και οι δύο από ένα δισκάκι και ο Τσίλης θα πάρει τη νίκη και οι Διάσημοι θα προηγηθούν με 4 – 2.

Φυσικά όλα τα λεφτά είναι για μία ακόμη φορά ο Αγόρου ο οποίος εμψυχώνει την ομάδα του με κάθε τρόπο και με τον γνωστό και αγαπητό που έχουμε όλοι αγαπήσει. Με τα αγαπημένα συνθήματα. 

Ντάρια και Κατερίνα. Η πληγή της Δαλάκα ξανανοίγει δυστυχώς και γεμίζει αίματα. Η Ντάρια σκοράρει, ακολουθεί η Δαλάκα και να και τραυματισμένο το θεριό θα σκοράρει και θα δώσει τον πόντο στην ομάδα της. Η Δαλάκα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το σκορ θα γίνει 5 – 2 για τους Διάσημους.

Μουρούτσος και Αγόρου είναι οι επόμενοι. Ο Νικόλας θα κάνει φοβερή βουτιά και θα φύγει πολύ γρήγορα. Είναι γρήγορος ο αγαπημένος Strawberry boy. Θα σκοράρει και πιο γρήγορα και θα μειώσει σε 5 – 3 για τους Μαχητές.

Survivor | Μιχάλης Μουρούτσος vs Νικόλας | 11/04/2018

«Πάμε ομάδα δυνατά. Το πιστεύουμε, το τελειώνουμε», θα πει ο Νικόλας που μάλλον αρχίζει να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του.

Η Εύη θα αντιμετωπίσει την Βιργινία στην επόμενη αναμέτρηση. Η Σαλταφερίδου θα φτάσει πρώτη αλλά θα αστοχήσει. Η Βιργινία σκοράρει πρώτη και κάνει το δύο στις δύο και μειώνει ακόμη περισσότερο για τους Μαχητές κάνοντας το σκορ 5 – 4. 

Νάσος και Κωνσταντίνος στον ανταγωνισμό. Φτάνουν μαζί αλλά είναι άστοχοι. Ο Νάσος θα σκοράρει και θα κάνει το 6 – 4.
Δαλάκα και Φελίσια. Η Κατερίνα επιμένει παρά τον τραυματισμό της, που για να λέμε και την αλήθεια παρουσιάστηκε δραματοποιημένος στο τρέιλερ των Ατζουνοπαραγωγών, οι οποίοι λίγο ακόμη και θα έδειχναν πλάνα από τον Ευαγγελισμό τρομάρα τους. Τελικά η Φελίσια θα αποδειχθεί πιο εύστοχη και θα μειώσει για τους Μαχητές σε 6 – 5. 

Μιχάλης εναντίον Χάρη και ο Μουρούτσος θα βρεθεί σε πολύ καλή μέρα και θα κάνει το 7 – 5 για τους Διάσημους.
Τσίλης και Αγόρου στο επόμενο και η μάχη φουντώνει έντονα. Είναι πολύ δυνατό το έπαθλο. Απιαστος ο Αγόρου στη διαδρομή. Εχουν βάλει από ένα δισκάκι και δυσκολεύονται στο δεύτερο αλλά ο Αγόρου θα είναι αυτός που θα σκοράρει τελικά και θα μειώσει πάλι στον πόντο για τους Μαχητές και θα κάνει το 7 – 6. Φυσικά ακούγεται και το σύνθημα «όλη η ομάδα μαζί ενωμένοι», για να μην ξεχνιόμαστε.

Εύη και Βιργινία στην Τανιμανίδεια «αφετερία». Η Σαλταφερίδου σκοράρει αλλά τελικά η Βιργινία θα πετύχει πιο γρήγορα το δεύτερο δισκάκι και θα ισοφαρίσει κάνοντας το ματς μεγάλο ντέρμπι. 7 – 7 το σκορ. Η Βιργινία καταρρέει. Τι είναι αυτό που γίνεται φέτος. Έχουν διαλυθεί οι άνθρωποι. Πιο πολύ δουλεύουν οι γιατροί εκεί παρά στον ΕΟΠΥΥ… η Βιργινία αποχωρεί για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Survivor | Έυη Σαλταφερίδου vs Βιργινία | 11/04/2018

Ηλίας και Νάσος ξεκινούν. Με φοβερή αγωνία στον στόχο τελικά ο Νάσος θα είναι αυτός που θα σκοράρει πρώτος και θα κάνει το 8 – 7 για τους Διάσημους.

Μουρούτσος εναντίον Πάνου. Πολύ γρήγορος ο Πάνος και θα ξεκινήσει πρώτος τις βολές αλλά είναι άστοχος. Και οι δύο δυσκολεύονται στις βολές. Ο Πάνος θα προηγηθεί, ακολουθεί ο Μιχάλης αλλά θα πετύχει ο Πάνος το δεύτερο δισκάκι και θα ισοφαρίσει και πάλι.

Εντωμεταξύ η Ρεάλ χάνει το προβάδισμα καθώς η Γιουβέντους θα σκοράρει τρία γκολ. Μα παντού ισοπαλίες απόψε; Τι έγινε ρε παιδιά; που έλεγε και ο Σπύρος…

Ντάρια και Εύη ισόπαλες στη διαδρομή. Εύστοχες και οι δύο στις βολές και στη δεύτερη θα κριθούν όλα. Η Σαλταφερίδου σκοράρει και κάνει το 9 – 8 για τους Διάσημους. Είναι πολύ καλή, τέλος. Εχει ταχύτητα, είναι συγκεντρωμένη και μπορεί και αποφεύγει τις σπασμωδικές κινήσεις στα κρίσιμα σημεία. Μπράβο στο κορίτσι.

Χάρης και Τσίλης στο επόμενο. Κρίσιμο πολύ αυτό το ματς. Φτάνουν μαζί αλλά ο Χάρης θα ισοφαρίσει και πάλι. Το ντέρμπι συνεχίζεται όπως θα πει και ο Τανιμανίδαρος, απόψε δεν θα κοιμηθούμε, τηλεθεατάρες. Μία η Γιουβέντους μία το Survivor άυπνοι θα πάμε αύριο στη δουλειά.

Survivor | Γιάννης Τσίλης vs Χάρης | 11/04/2018

Το σκορ είναι 9 – 9 και πλέον όλα θα κριθούν στο επόμενο ματσάρισμα. 

Νικόλας – Ντάρια για τους Μαχητές και Νάσος με Εύη για Διάσημους. Όλα τώρα κρίνονται. 

Πολύ δυνατή αναμέτρηση. Η αγωνία στο κατακόρυφο με Αγόρου και Εύη στον στόχο ισόπαλους. Τηλεθεατάρες, η Σαλταφερίδου θα σαρώσει τα πάντα. Αυτά είναι. Με 10 – 9 οι Διάσημοι κερδίζουν. Ο Αγόρου δικαιολογημένα χτυπιέται. Κρεβάτια και φαγητό θα πάνε στους Διάσημους οι οποίοι πλέον αν και αντιμετωπίζουν ντέρμπι, είναι πολύ δυνατοί και καλοταϊσμένοι. 

Ο Ηλίας και ο Χάρης προσπαθούν να εμψυχώσουν την ομάδα τους που έχασε. Όμως οι Μαχητές είναι εξαντλημένοι από την πείνα και πλέον έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Όπως θα πει και ο Αγόρου «στους Διάσημους το φαγητό τους βγήκε από τη μύτη». Η Βιργινία εκφράζει και αυτή την στεναχώρια της αλλά τουλάχιστον υπάρχει καλό κλίμα στην καλύβα και εμψυχώνουν ο ένας τον άλλο. Αυτό που τους στεναχωρεί είναι η απουσία της Μελίνας που είναι τραυματισμένη και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. 

Το σκοτάδι θα πέσει και ο dj θα ζωγραφίσει και πάλι με τις μουσικάρες του. Που πήγε όμως ο Πόντικας; Γιατί χάθηκε αυτή η μορφή; Πόσες νύχτες έχει να φανεί αυτό το θεριό;

Το πρωί θα βρει τους Διάσημους χορτάτους και τους Μαχητές πολύ εξασθενημένους. 

Δεύτερη ευκαιρία για φαγητό

Στο δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο κλαμπ σάντουιτς οι Μαχητές θα τα δώσουν όλα. Θα αγωνιστούν τα δύο καλύτερα αγόρια και τα δύο καλύτερα κορίτσια τα οποία θα αγωνιστούν μέχρι τους 10 πόντους.

Τσεπάνης εναντίον Κρητικού και 1 – 0 για τους Μαχητές. Η Ντάρια θα κάνει το 2 – 0 απέναντι στη Δαλάκα. Το 3 – 0 θα γίνει από τον Ηλία που θα νικήσει τον Μουρούτσο. Κι όμως η Σαλταφερίδου δεν χάνει ούτε κι εδώ και μειώνει σε 3 – 1 νικώντας τη Βιργινία. Ο Μιχάλης θα μειώσει σε 3 -2 απέναντι στον Τσεπάνη. Η Βιργινία θα κάνει το 4 – 2 απέναντι στη Δαλάκα.

Ο Ηλίας θα αυξήσει τη διαφορά σε 5 -2 νικώντας τον Κρητικό.

Παίζει η Εύη και όπως είναι λογικό κερδίζει τον πόντο και την Ντάρια και κάνει το 5 – 3. Ο Ηλίας κάνει το 6 – 3 κερδίζοντας τον Μιχάλη. Η Δαλάκα απέναντι στην Ντάρια θα μειώσει σε 6 -4. Τον επόμενο πόντο θα τον κερδίσει ο Τσεπάνης που θα σκοράρει πιο γρήγορα από τον Κρητικό.

Survivor | Έυη Σαλταφερίδου vs Ντάρια | 11/04/2018

Tο σκορ θα γίνει 7 – 4 για τους Μαχητές. Η Βιργινία κερδίζει την Εύη και κάνει το 8 -4. Ο Ηλίας κάνει το 9 – 4 απέναντι στον Κρητικό. Η Δαλάκα αντιμετωπίζει την Βιργινία και μειώνει σε 9 – 5.

Οι Διάσημοι μειώνουν ακόμη περισσότερο καθώς ο Μιχάλης κερδίζει στην αναμέτρηση με τον Τσεπάνη. Το σκορ θα γίνει 9 -6. Η Εύη θα κάνει το 9 -7 απέναντι στη Ντάρια. Ο Ηλίας θα πάρει το παιχνίδι, θα κάνει το 10 – 7 και επιτέλους οι Μαχητές θα φάνε κλαμπ σάντουιτς! Καλή όρεξη!

Survivor | Πλούσιο γεύμα με θέα στην Καραϊβική | 11/04/2018
protothema.gr