Αγνοείται ναυτικός του Έλυρος που εκτελούσε το δρομολόγιο Σούδα – Πειραιά

Αγνοείται ναυτικός του Έλυρος που εκτελούσε το δρομολόγιο Σούδα – Πειραιά

Αγνοείται ναυτικός του Έλυρος που εκτελούσε το δρομολόγιο Σούδα – Πειραιά
explore Chania

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό ενός ναυτικού μέλους του πληρώματος του πλοίο ΈΛΥΡΟΣ της ΑΝΕΚ LINES.

Πρόκειται για έναν 34χρονο ναυτικού μέλους του οχηματαγωγού πλοίου “ΕΛΥΡΟΣ”, που εκτελούσε το δρομολόγιο Σούδα – Πειραιά. Τα ίχνη του αγνοούνται με αποτέλεσμα να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού Κόλπου και του Μυρτώου πελάγους, για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε το Flashnews.gr το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σούδα – Πειραιά, έφτασε στο λιμάνι της Σούδας στις 6.00 το πρωί. Ωστόσο, ήδη από τις 4.30 τα ξημερώματα τα μέλη του πληρώματος δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον 34χρονο ναυτικό τα ίχνη του οποίου χάθηκαν. Ο 34χρονος δούλευε στο πλοίο με την ειδικότητα του επίκουρου.

Οι έρευνες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί στο εσωτερικό του πλοίου, ωστόσο το λιμενικό εκτός από αυτές έχει προχωρήσει και σε έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού και Μυρτώου πελάγους με 3 πλωτά σκάφη του λιμενικού, ένα ελικόπτερο του λιμενικού σώματος καθώς και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν παραπλέοντα σκάφη και ιδιώτες.

Οι έρευνες αυτή την ώρα γίνονται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς στη θαλάσσια περιοχή που διεξάγονται πνέουν άνεμη 7-8 μποφόρ.

Flashnews.gr