Αυτός είναι ο 20χρονος Πακιστανός που ασέλγησε σε 5χρονο κοριτσάκι

Αυτός είναι ο 20χρονος Πακιστανός που ασέλγησε σε 5χρονο κοριτσάκι

Το παιδί είχε πάει με τη μητέρα του για να δει τα άλογα και ο 20χρονος το απομόνωσε με σκοπό να το βιάσει.

Πρόκειται για τον :

1. (ΕΠ) IHTISHAM (ΟΝ) ALI του SHABIR και της FAHMETA, γεννηθέντα την 16-1-2001 στο Πακιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Έτσι γλίτωσε η 5χρονη από τις άρρωστες ορέξεις του 20χρονου

Συγκίνηση προκάλεσε στους αστυνομικούς η στάση που τήρησε το 5χρονο κορίτσι που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από 20χρονο άντρα πακιστανικής καταγωγής σε ιππικό όμιλο στο Κορωπί.

Αυτό που συγκίνησε τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανηλίκων ήταν η ωριμότητα και η εξυπνάδα της 5χρονης.

Όπως χαρακτηριστικά λένε αστυνομικές πηγές στο newsbomb.gr, μπροστά τους είχαν ένα πολύ μικρό παιδί με πολύ θάρρος και εξυπνάδα.

Όταν ο 20χρονος άντρας από το Πακιστάν του επιτέθηκε, εκείνο αντέδρασε, δεν το έβαλε κάτω, με αποτέλεσμα ο δράστης να θορυβηθεί και να μη συνεχίσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά –όπως λένε οι ίδιες πηγές- εάν το παιδί δεν αντιδρούσε.

Το 5χρονο κορίτσι περιέγραψε με ψυχραιμία στους αστυνομικούς αναλυτικά πως έγιναν όλα όσα. Ο δράστης ήταν αυτός που το πήρε, προφανώς έχοντας σχέδιο, για να το πάει να δει τα ζώα του ιππικού ομίλου. Εκεί βρήκε την ευκαιρία σε ένα απόμερο σημείο για να ασελγήσει σε βάρος του.

Το παιδί θυμήθηκε ακόμα ότι ο ίδιος άνθρωπος το είχε ξαναπάρει στο παρελθόν στα χέρια του για να το πάει να δει τα άλογα, όταν είχε επισκεφτεί ξανά τον ιππικό όμιλο με τη μητέρα του.

Οι προθέσεις του μπορεί και τότε να ήταν οι ίδιες, χωρίς όμως να καταφέρει το σκοπό του.

Ο 20χρονος δράστης ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι όλα όσα είπε το 5χρονο κορίτσι είναι απολύτως αληθή και κρίθηκε προφυλακιστέος.

newsbomb.gr