Αυτοί είναι οι οκτώ που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό στο The Voice

Αυτοί είναι οι οκτώ που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό στο The Voice

Συνολικά δεκατέσσερις παίκτες τραγούδησαν στον ημιτελικό του The Voice, όμως μόνο οκτώ κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Tους 14 διαγωνιζόμενους υποδέχτηκε στη σκηνή η εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού, ενώ στο Social Media Room, στο πλευρό των παικτών ήταν η Λάουρα Νάργες.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη παρακολουθήσαμε στον ημιτελικό τους: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη συμμετείχαν ο Νίκος Νταλάκας, η Καλένα Κτίστη και η Λία Μίχου ενώ από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου οι διαγωνιζόμενοι ήταν οι: Σταύρος Πηλιχός, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλους, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος Κρομμύδας και Αλεξάνδρα Σιετή. Τέλος, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά στον ημιτελικό πέρασαν οι: Javier Silva Escola, Μάριος Πασιαλής, Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους.

Οι τέσσερις coaches είχαν προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τους δικούς τους τραγουδιστές διεκδικώντας την πρόκριση. Ωστόσο η τελική απόφαση ήταν αποκλειστικά του τηλεοπτικού κοινού.

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε πως οι 8 που θα δούμε στον μεγάλο τελικό είναι η Ειρήνη Περικλέους, η Αλεξάνδρα Σιετή, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Νταλάκας, η Κατερίνα Μπαταλογιάννη, ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, η Λία Μίχου και η Αθηνά Βέρμη.

Δείτε τα βίντεο:

Team Σάκης Ρουβάς

Ειρήνη Περικλέους

Κατερίνα Μπαταλογιάννη

Team Έλενα Παπαρίζου

Αλεξάνδρα Σιετή

Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος

Team Πάνος Μουζουράκης

Νίκος Νταλάκας

Λία Μίχου

Team Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Αθηνά Βέρμη

O Μεγάλος Τελικός του The Voice θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή στις 12 Φεβρουαρίου.