Αυτή την ώρα η κηδεία του Mad Clip – Δείτε live εικόνα – Το λευκό φέρετρο και το δυνατό τελευταίο χειροκρότημα

Αυτή την ώρα η κηδεία του Mad Clip – Δείτε live εικόνα – Το λευκό φέρετρο και το δυνατό τελευταίο χειροκρότημα

Στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου το τελευταίο «αντίο» – Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές αποχαιρετούν τον καλλιτέχνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

aeweb

Η ώρα του αποχαιρετισμού έφτασε. Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον γνωστό τράπερ Mad Clip ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στην παραλιακή λεωφόρο.

Mad Clip: Ο θρήνος του κολλητού του Light στο σημείο του τροχαίου – «Πάει, πάει»

Στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου έχει σπεύσει κόσμος από νωρίς για αποχαιρετήσει τον καλλιτέχνη.  Πολλά νέα παιδιά, φορώντας μαύρα ρούχα στέκονται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας: άλλοι κρατούν ένα λουλούδι στο χέρι, άλλοι μιλούν μεταξύ τους για το το τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.  Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον Ιερό Ναό, η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας.

Κάποιοι από τους νέους που βρέθηκαν στον ναό έβαλαν από τα ηχεία αυτοκινήτων δυνατά τα τραγούδια του με τους ίδιους να τραγουδούν τους στίχους του.

Η εξόδιος ακολουθία αναμένεται να ψάλλει στις 16:30 και ύστερα ο καλλιτέχνης θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Οι εικόνες με το λευκό φέρετρο και το πλήθος κόσμου να ξεσπά σε ένα δυνατό τελευταίο χειροκρότημα είναι συγκλονιστικές.

Με απόφαση του ιερού ναού θα μεταδοθεί ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.

 

φωτο gossip-tv