Ηθοποιός του Harry Potter ξυλοκοπήθηκε άγρια από πατέρα και αδερφό!

Ηθοποιός του Harry Potter ξυλοκοπήθηκε άγρια από πατέρα και αδερφό!

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η είδηση ότι μια από τις ηθοποιούς των ταινιών Harry Potter, η 22χρονη Afshan Azad που υποδυόταν την  Padma Patil, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον πάτερα και τον αδερφό της, επειδή βγήκε ραντεβού με κάποιον που δεν ήταν μουσουλμάνος.

Η όμορφη Afshan βγήκε με έναν ινδουιστή και έπρεπε να πληρώσει. Πριν λίγο καιρό, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, όταν ο πατέρας της απείλησε να την σκοτώσει.

Τρομοκρατημένη από τις απειλές, η κοπέλα που άκουγε την οικογένειά της να την αποκαλούν «πόρνη», πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού της.

Τώρα, η 22χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και φοβάται ακόμη και να πάει στο δικαστήριο για να καταθέσει εναντίον του πατέρα και του αδερφού της.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται για άσκηση σωματικής βίας αλλά και για το ότι  απείλησαν να σκοτώσουν την 22χρονη.

Οι διάλογοι  που ήρθαν στη δημοσιότητα είναι συγκλονιστικοί. «Απλά σκότωσέ τη», έλεγε ο πατέρας στον 28 γιο. «Είναι απλά μια πόρνη», συνέχισε.

Όπως μάλιστα είπε η κοπέλα στην εισαγγελέα, ο πατέρας της είπε στο τέλος ότι θα την σκότωνε εκείνος γιατί δεν ήθελε τα χέρια του γιου του να λερωθούν με αίμα!

Τελικά ο γιος παραδέχτηκε την ενοχή του για προσβολή της κοπέλας αλλά δεν κρίθηκαν ένοχοι για τις απειλές.

protothema.gr