Άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας ενός κομματιού πίτσας

Άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας ενός κομματιού πίτσας

Η μοτσαρέλα του έκατσε στον λαιμό, του έφραξε την αναπνοή και πέθανε στα 54 του

Η Νάπολη θεωρείται η παγκόσμια πρωτεύουσα της πίτσας, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι στην πόλη της Καμπανίας φτιάχνεται στον υπερθετικό βαθμό η λαχταριστή αυτή λιχουδιά.

Ωστόσο, ακόμη και η πίτσα μπορεί να κρύβει κινδύνους, εάν κάποιος δεν είναι προσεκτικός στην κατανάλωσή της, όπως ένας 54χρονος Ιταλός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, καθώς δεν μπόρεσαν να ξεφράξουν την αναπνευστική οδό του, στην οποία είχε κάτσει ένα κομμάτι μοτσαρέλα.

Το ζήτημα με τον άτυχο Ναπολιτάνο έγινε αμέσως αντιληπτό, αλλά το τυρί δημιούργησε σοβαρό θέμα. Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ANSA, ότι το δέρμα του είχε αρχίσει να γίνεται μπλε, όταν έφτασε στο νοσοκομείο. Εκεί επιβεβαιώθηκε πως εξέπνευσε, με τις προσπάθειες να επανέλθει στη ζωή να αποτυγχάνουν.

Η οικογένεια του άνδρα θα καταφύγει σε νομικά μέτρα για την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου, καθώς θεωρούν ότι η διαφωνία μεταξύ των γιατρών ήταν κομβική στο να μην μπορέσουν να αποτρέψουν την τραγωδία.

newsbeast.gr