Νέο τροχαίο στα Χανιά με σύγκρουση δικύκλου με αυτοκίνητο. Στο Νοσοκομείο δύο άτομα

Νέο τροχαίο στα Χανιά με σύγκρουση δικύκλου με αυτοκίνητο. Στο Νοσοκομείο δύο άτομα

Περισσότερες από τέσσερις ώρες βρίσκεται στο χειρουργείο ο 25χρονος, ο οποίος  τραυματίστηκε ύστερα από ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στα Χανιά, δύο μέρες μόνο μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 16χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας εφήβων του Πλατανιά.

Το ατύχημα προκλήθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, στην οδό Ακρωτηρίου, στο ύψος του Αγίου Ματθαίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δίκυκλο όχημα συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν οι δύο επιβάτες του δικύκλου, ο 25χρονος ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα στο θώρακα και τα πόδια, καθώς και μια 35χρονη γυναίκα, η οποία φέρει ελαφριά τραύματα..

Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί σταθεροποίησαν τη κατάστασή του.

Ο 25χρονος έχει δεχτεί ήδη 15 φιάλες αίματος και ενδέχεται να δημιουργηθεί έλλειψη ωστόσο το Νοσοκομείο έχει ενημερωθεί και προετοιμάζεται για μια τέτοια περίπτωση.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί σοβαρά ατυχήματα,  για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα. 

flashnews.gr