Αθηνά Ορφανουδάκη: Η Χανιώτισσα ασφαλίστρια που έφτασε στην κορυφή σε ένα χρόνο

Αθηνά Ορφανουδάκη: Η Χανιώτισσα ασφαλίστρια που έφτασε στην κορυφή σε ένα χρόνο

Αθηνά Ορφανουδάκη: Η Χανιώτισσα ασφαλίστρια που έφτασε στην κορυφή σε ένα χρόνο

Η πιστοποιημένη ασφαλιστική σύμβουλους Αθηνά Ορφανουδάκη είναι μόλις 28χρονών, παντρεμένη με ένα παιδάκι και εδώ και ένα χρόνο με την δικιά της προσωπική υπογραφή στον χώρο των ασφαλίσεων βρίσκεται μπροστά κατακτώντας το στόχο της.

Εμείς επισκεφτήκαμε την Αθηνά στο υπέροχο γραφείο της, στις Καλύβες Αποκορώνου και μας αποκάλυψε του στόχους και τα μυστικά της.

Ο πρώτος στόχος σου επιτεύχθηκε, ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος;

Το όνειρο μου θα έλεγα εγώ! Έχω πολλούς επαγγελματικούς στόχους ακόμα είναι κάτι που σε αυτό το επάγγελμα δεν σταματάει ποτέ.

Απλά υλοποίησα το όνειρο μου έναν δικό μου χώρο που μέσα σε αυτόν μπορώ να δουλέψω και να κάνω αυτό που αγαπάω είναι πολύ σημαντικό να αγαπάς αυτό που κάνεις και να θέλεις να ξεχωρίζεις από όλους τους υπόλοιπους.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πρώτο βήμα για να πουλήσεις έναν προϊόν;

Το πρώτο βήμα για να πουλήσεις κάτι, είναι να καταλάβεις τι ακριβώς πουλάς!

Οι άνθρωποι δεν αγοράζουν ούτε προϊόντα, ούτε υπηρεσίες, Αυτό που στην πραγματικότητα αγοράζουν είναι τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που τους προκαλούν τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες μας.

Δηλαδή, αν κάποιος βιώνει άγχος κι απογοήτευση (για το επάγγελμά του, για το μέλλον του κλπ.) όταν εγώ μπορώ να του εμπνεύσω και να του δημιουργήσω αίσθημα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, τότε μπορώ να του πουλήσω ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

Οι άνθρωποι αγοράζουν όταν ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ή ΑΠΟ ΚΑΤΙ

Συμπέρασμα: τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν ξέρεις τον τρόπο…

Αθηνά Ορφανουδάκη: Η Χανιώτισσα ασφαλίστρια που έφτασε στην κορυφή σε ένα χρόνο

Η πώληση των ασφάλειών είναι διαφορετική;

H πώληση των ασφαλειών είναι διαφορετική από κάθε άλλη πώληση.

Είναι ένα από τα πιο ακριβά πράγματα που αγοράζει ο άνθρωπος ενώ ταυτόχρονα δεν μπορεί να το δει, να το αγγίξει, να το κρατήσει άλλα όταν χρειαστεί καταλαβαίνει ότι η αξία του είναι μικρή.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό και πολύτιμο εργαλείο για την επιτυχία σου;

Πολλοί νομίζουν πως αυτό που είναι πιο σημαντικό για να πετύχεις στις πωλήσεις, είναι να έχεις πολλούς υποψήφιους πελάτες.

Άλλοι θεωρούν πως το πιο σημαντικό είναι να έχεις ικανότητες επικοινωνίας.

Τέλος, κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως το καθοριστικό για την επιτυχία είναι να έχεις ανταγωνιστικό προϊόν και χαμηλές τιμές.

Και όμως το πιο σημαντικό στοιχείο, η πιο πολύτιμη «πρώτη ύλη» που διαθέτει κάθε ασφαλιστής, είναι ο χρόνος του και πώς τον διαχειρίζεται.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει το ασφαλιστικό γραφείο σου;

Στο ασφαλιστικό γραφείο μου θα βρεις προσποιημένες λύσεις σε ατομικές ανάγκες κάθε είδος ασφάλισης για οπουδήποτε ανάγκη έχει ο πελάτης.

Σκοπός μου αλλά και διαρκεί πρόκληση για εμένα είναι να προστατέψω απολυτά και ταχύτατα τα συμφέροντα των πελατών μου.

Δείτε εδώ όλες τις υπηρεσίες του γραφείου και τηλέφωνα επικοινωνίας