Καραβάτου: με μπικίνι εν αναμονή του πελαργού

Καραβάτου: με μπικίνι εν αναμονή του πελαργού

Στη Μεσσηνία επέλεξαν να περάσουν το μήνα του μέλιτος οι νιόπαντροι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, οι οποίοι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 25 Ιουλίου. Πέντε μέρες μετά, αναχώρησαν για τις διακοπές τους, επιλέγοντας το τουριστικό συγκρότημα Costa Navarino.

Η γλυκιά παρουσιάστρια, που βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο γνωστός ηθοποιός, έφτασαν στο συγκρότημα στις 30 Ιουλίου και διαμένουν σε σουίτα, από την οποία έχουν βγει σχεδόν ελάχιστα, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ. Το ζευγάρι έκανε βόλτες στα μαγαζιά του συγκροτήματος και απόλαυσε τις υπηρεσίες spa του ξενοδοχείου.

Μάλιστα η Κατερίνα, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν δίστασε να φορέσει μπικίνι, το οποίο τόνιζε και με το παραπάνω, την φουσκωμένη της κοιλίτσα και μαζί με τον Κρατερό, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με εκείνη, κατέβηκαν στην πισίνα του ξενοδοχείου για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Η 37χρονη παρουσιάστρια και ο 40χρονος ηθοποιός περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους κάπου στις 20 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο το επόμενο καλοκαίρι. Όσο για το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, ακόμα δεν έχουν πάρει οριστική απόφαση.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ