Ψινάκης με Καρβέλα και Πάνια στην πρεμιέρα Βίσση και Ρουβά

Ψινάκης με Καρβέλα και Πάνια στην πρεμιέρα Βίσση και Ρουβά

Λίγες ώρες απέμειναν για την πιο πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στη φετινή αθηναϊκή «νύχτα»: Σάκης Ρουβάς και Άννα Βίσση ξεκινούν, το βράδυ της Παρασκευής, τις κοινές τους εμφανίσεις στο «Αθηνών Αρένα» και, εκτός από την αναμενόμενη κοσμοσυρροή, η πρώτη βραδιά του προγράμματος προσφέρεται και για… παρέλαση επωνύμων.

«Πρώτο τραπέζι πίστα» λοιπόν, θα βρεθούν ο Ηλίας Ψινάκης με το ζεύγος Νίκου Καρβέλα – Αννίτας Πάνια, με το γνωστό μάνατζερ και «τηλεπερσόνα» να εύχεται, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, «καλή επιτυχία στην Άννα και τον Σάκη» και να προαναγγέλει ότι θα… πέσει «τρελό γέλιο». «KALH EPITYXIA STHN ANNA KAI STO SAKH SHMERA …EXOUN PREMIERA THA PAW ME ANITA KAI KARVELA …TRELLO GELIO…» γράφει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης και… όσοι πιστοί, προσέλθετε!

Την ίδια ώρα, ο Σάκης Ρουβάς, επίσης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, δηλώνει ενθουσιασμένος για την πρεμιέρα της Παρασκευής και δίνει… ραντεβού στους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του, με την ατάκα-«σλόγκαν»: «Είστε έτοιμοι;». «Very excited for tonight’s opening! Resting after last night’s long rehearsal….! RU ready…….!» είναι, συγκεκριμένα, τα λόγια του Έλληνα σούπερ σταρ.

Η αντίστροφη μέτρηση (για την πρεμιέρα) έχει αρχίσει…

protothema.gr