9 + 1 οδηγίες για τη σωστή χρήση των προφυλακτικών

9 + 1 οδηγίες για τη σωστή χρήση των προφυλακτικών

Σας παρουσιάζουμε 9 + 1 οδηγίες για τη σωστή χρήση των προφυλακτικών για να μην βρεθείτε με δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την διάρκεια ή μετά της ερωτικής πράξεις.

Ακολουθούν οι 9 + 1 οδηγίες για τη σωστή χρήση των προφυλακτικών

1. Αποφεύγουμε να αγοράζουμε προφυλακτικά από το περίπτερο. Με τον τρόπο αυτό γλιτώνουμε από δύο μεγάλες συμφορές: Από το αριστερό και το δεξί μάτι του αδιάκριτου περιπτερά. Αναλογίσου την ξεφτίλα όταν απομακρυνόμενος από το περίπτερο ακούσεις τα κρυφά γελάκια και τους ψιθύρους! Καλό θα ήταν επίσης, διακριτικά να κοιτάτε και την ημερομηνία λήξης.

2. ΔΕ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ
. Ναι, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να τύχει κάτι ξαφνικό στο δρόμο αλλά η τοποθέτηση του προφυλακτικού στο δρόμο για το σπίτι σας δυσκολεύει στο περπάτημα αφενός και αφετέρου υπάρχει πάντα η περίπτωση να ξεγλιστρήσει και να δείτε το αγνό λάτεξ να κατρακυλάει από το μπατζάκι σας…

3. Ανοίγουμε προσεκτικά το προφυλακτικό
. Αποφύγετε να το ανοίγετε με τα δόντια σας. Ένα ποσοστό 3% στα ερωτικά ατυχήματα περιλαμβάνει την κατάποση του προφυλακτικού από τον υπερβολικό ενθουσιασμό του χρήστη. Προτιμήστε να το ανοίγετε με τα χέρια αφού πρώτα κόψετε τα νύχια σας πολύ κοντά και αφού τα περιποιηθείτε τις άκρες τους σχολαστικά με λίμα.

4.
Εφαρμόζουμε το προφυλακτικό στο πέος εφόσον έχουμε πλήρη στύση. Ομολογώ ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο από όλα τα βήματα, δεδομένου ότι έχει προηγηθεί ένα ξενερωτικό και σχολαστικό μανικιούρ. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας, την τεχνική σας ώστε να καταφέρετε πλήρη ερεθισμό και τότε ΓΡΗΓΟΡΑ εφαρμόστε το προφυλακτικό και πηγαίνετε στο βήμα 5. Σε περίπτωση αποτυχίας επαναλάβετε.

5. Η εφαρμογή πρέπει να γίνει ξετυλίγοντας το προφυλακτικό κατά μήκος προς τη βάση της παινεμένης σας. Μην το φουσκώνετε πρώτα. Επίσης δε χρειάζεται να το γεμίζετε με νερό για να δείτε αν θα σπάσει. Παίξτε και λίγο με τις πιθανότητες! Αν τυχόν το βάλετε ανάποδα μην περιμένετε να έχετε αποτέλεσμα. Απλά ΔΕΝ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ: Γυρίστε το τούμπα και ξαναδοκιμάστε. Μετά την 3η απόπειρα καίγεστε.

6. Προχωράτε ελεύθερα. *(ο νοών νοήτω!) Εφόσον δεν ακούσετε ήχους όπως: Κρατς, Φλαπ, “Έσπασε!”, “Ω ρε πούστη!”, “Βγες τώρα μαλάκα” κλπ, αυτό σημαίνει ότι το προφυλακτικό σας αποδείχθηκε άξιο της επιλογής και της εμπιστοσύνης σας: Αντέχει!

7. Μη χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση το λάδι. Ελαιόλαδο, βιτάμ, βουτήρατα και λοιπά σιχαμερά, λάδια μηχανής και γράσσο απορρίπτονται. Χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση το νερό που θα μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία. Αν αποφασίσετε να παίξετε με λάδια λυπάμαι χάσατε. Το λάτεξ εκδικείται και σπάει! Αρνείται πεισματικά τη σαλατοποίηση.

8.
Αν είστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για την αντοχή του προφυλακτικού, χρησιμοποιήστε και δεύτερο πάνω από το πρώτο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τρίτο. Και τέταρτο! Μετά χρησιμοποιήστε και μια μάσκα οξυγόνου για να μη σας ενοχλεί η μυρωδιά του καμένου λάστιχου.

9. Αφού βγάλετε τα ματάκια σας και τελειώσετε απλά το πετάτε.
Δεν ενδείκνυται ούτε για λιτανείες γύρω γύρω από το κρεβάτι ούτε για crash test εκ των υστέρων. Είναι άθλιο να το εξετάζετε για την αντοχή του κατόπιν εορτής. Απλά έχετε υπομονή 2 – 3 μήνες και θα δείτε αν όλα πήγαν καλά ή όχι.

+1 Ψιτ, και κάτι ακόμα: Τα παραπάνω είναι συστάσεις . Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην τις παίρνεις στα σοβαρά, αλλά σπάνια πέφτουν έξω!!!