53χρονος ομολόγησε σεξουαλικές πράξεις με την 13χρονη κόρη της συντρόφου του

53χρονος ομολόγησε σεξουαλικές πράξεις με την 13χρονη κόρη της συντρόφου του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 53χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 13χρονη κόρη της συντρόφου του.

aeweb

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, παρουσίαση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα σε ανήλικο και ενδοοικογενειακή απειλή.

Σύμφωνα με το GrTimes.gr, ο 53χρονος παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την 13χρονη. Ωστόσο αρνήθηκε ότι άσκησε βία, όπως και ότι την απείλησε, ενώ ζήτησε συγνώμη. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως.

Τι προέκυψε από την έρευνα

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας ο καθ’ ομολογίαν δράστης, από τον Νοέμβριο του 2020 έως και 14 Μαρτίου 2022, οπότε και η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα της συνέβαιναν σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 12 χρόνων έως και των 14άρων, απειλώντας την ότι θα χώριζε τη μητέρα της που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις, βιασμό και απειλή κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, συνέλαβαν τον 53χρονο.

protothema.gr