47χρονος έκλεισε ραντεβού σε 12χρονη, αλλά μαζί πήγε και ο πατέρας της!

47χρονος έκλεισε ραντεβού σε 12χρονη, αλλά μαζί πήγε και ο πατέρας της!

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ένας 47χρονος άνδρας από την Πάτρα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρος ανήλικης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησο ο 47χρονος άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού 6 ετών.

Ο συγκεκριμένος το τελευταίο διάστημα έστελνε συνεχώς αισχρά μηνύματα σε μία 12χρονη, όμως ευτυχώς ο πατέρας κατάλαβε πως κάτι συνέβαινε και άρχισε να απαντάει αυτός.

Έτσι s του έκλεισε ραντεβού στην πλατεία του Ζαρουχλέικων, με τον δράστη να θεωρεί πως θα βρεθεί με το μικρό κορίτσι.

Μόνο που μαζί με την 12χρονη εμφανίστηκε και ο πατέρας της, ο οποίος τον εγκλώβισε με επεισοδιακό τρόπο και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

Ο 47χρονος όταν συνελήφθη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας».

Την Δευτέρα (12/09) ο 47χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πάτρας, ο οποίος τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο δικαστήριο, όπου ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Πώς προσέγγισε 47χρονος την 12χρονη και πώς παγιδεύτηκε

Ο 47χρονος εντόπισε τον λογαριασμό που διατηρούσε η ανήλικη στo Instagram και άρχισε να της στέλνει, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μηνύματα σχολιάζοντας την εμφάνιση της, λέγοντας πόσο όμορφη είναι και όχι μόνο και πως θα ήθελε να συναντηθούν.

Την επικοινωνία αντιλήφθηκε ο 50χρονος πατέρας της 12χρονης ο οποίος κάθε φορά που εκείνος επικοινωνούσε με τη 12χρονη, απαντούσε ο ίδιος. Έτσι μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου, το απόγευμα της Κυριακής κανονίστηκε το ραντεβού που επιθυμούσε διακαώς ο 47χρονος.

Εκεί η 12χρονη εμφανίστηκε στο προκαθορισμένο σημείο σε πλατεία των Ζαρουχλεΐκων, κάθισε σε ένα παγκάκι και περίμενε τον άνδρα που λίγα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνιση του. Οταν, όμως, ο 47χρονος πλησίασε την ανήλικη, επενέβη ο 50χρονος πατέρας της, τον ακινητοποίησε και ενημέρωσε την Ασφάλεια Πατρών, άνδρες της οποίας και τον συνέλαβαν.

Τα δυο κινητά τηλέφωνα του 47χρονου, το ένα που βρέθηκε στην κατοχή του και το δεύτερο σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του , κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην Αθήνα.