20χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε συνομήλικό του (φωτο)

20χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε συνομήλικό του (φωτο)

20χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε συνομήλικό του (φωτο)

Σε μαχαίρωμα κατέληξε ο διαπληκτισμός νεαρών στην Άνω Καμήλα Σερρών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 20χρονος. Συγκεκριμένα, βρέθηκε νεκρός από μαχαίρι στην καρδιά, ενώ αναζητείται ο δράστης.

Σύμφωνα με typosthes.gr, στις 01.15 τα ξημερωμένα της Τρίτης 10 Αυγούστου, παρέα νεαρών συγκεντρώθηκε σε παρκάκι του χωριού, μετά τη βραδινή έξοδο. Για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο ακολούθησε καβγάς μεταξύ του 20χρονου και ενός 22χρονου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραβήξει μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20χρονο φίλο του. Το χτύπημα βρήκε τον νεαρό κατευθείαν στην καρδιά, με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός, ενώ ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης βρίσκονται στο χωριό και διερευνούν τις συνθήκες του τραγικού εγκλήματος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.