“Οι Άντρες της Χρονιάς 2009″

“Οι Άντρες της Χρονιάς 2009″

Τα βραβεία για τους “Άνδρες της Χρονιάς”, που διοργανώνει το περιοδικό Status, δόθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε μία λαμπερή εκδήλωση.

Η τελετή θα προβληθεί από το κανάλι του Star στις 9 Φεβρουαρίου.

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς ήταν για ακόμη μια φορά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους άντρες που πρωταγωνίστησαν- ο καθένας στον τομέα του- το 2009, όπως αναδείχθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν απονεμήθηκε στον Θανάση Βέγγο το βραβείο “έργο ζωής” καθώς επίσης και η βράβευση των Ελλήνων διασωστών στην Αϊτή.

Τραγουδιστής του 2009 ψηφίστηκε ο Σάκης Ρουβάς, του οποίου το βραβείο του το παρέδωσαν οι κριτές του X-Factor.

Ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ και της Εθνικής, Νικ Καλάθης, βραβεύτηκε ως πρωτοεμφανιζόμενος ενώ ο Λάμπρος Αθανασόπουλος, οδηγός αγώνων Ράλι κέρδισε το βραβείο του αθλητή της Χρονιάς.

Τηλεοπτική προσωπικότητα αναδείχθηκε ο Εκτορας Μποτρίνι και ραδιοφωνική ο Τζίμης Πανούσης.

Ο Γιάννης Μπέζος βραβεύτηκε ως ηθοποιός της χρονιάς και ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε το βραβείο του δημοσιογράφου του 2009.

Ο Ότο Ρεχάγκελ, βραβεύτηκε ως ο Χρυσός Άντρας της χρονιάς.

Επίσης, οι αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν το δίδυμο Δοξιάδη– Παπαδημητρίου του  Logicomix, ως συγγραφείς της χρονιάς, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου ως συνθέτη του 2009 και τον Δημήτρη Παντερμαλή ως manager του 2009.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Σισέ, αναδείχθηκε stylish man της χρονιάς.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία τίμησε με την παρουσία του ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ