18χρονος ντελιβεράς σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Μετανάστης ανασφάλιστος και μόνος» (video)

18χρονος ντελιβεράς σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Μετανάστης ανασφάλιστος και μόνος» (video)
aeweb

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας newscenter.gr πρόκειται για έναν νέο από το Πακιστάν, χωρίς «χαρτιά» και ανασφάλιστο, που πάσχισε να εξασφαλίσει το στοιχειώδες μεροκάματο. Στην Ελλάδα βρισκόταν χωρίς την οικογένειά του και εργαζόταν σε εστιατόριο ινδικού φαγητού στην Αθήνα. 

Το μοιραίο βράδυ της Κυριακής, ο 18χρονος ντελιβεράς κινούνταν με το μηχανάκι του επί της οδού Χαροκόπου. Είχε παραδώσει μια παραγγελία και επέστρεφε από την Καλλιθέα στο κατάστημα που εργαζόταν στην Αθήνα.

Στη συμβολή των οδών Χαροκόπου και Κρέμου στην Καλλιθέα, ένας οδηγός ταξί φέρεται να παραβίασε πινακίδα STOP, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα. 

Ο νέος διανομέας δεν πρόλαβε να φρενάρει και ο δρόμος ήταν ολισθηρός, εξαιτίας του ψιλόβροχου που είχε πέσει νωρίτερα. Το αποτέλεσμα ήταν να «καρφωθεί» στην πόρτα του ταξί και να χάσει λίγη ώρα αργότερα τη ζωή του. 

Όταν τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του. 

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του τοπικού αστυνομικού τμήματος συλλαμβάνοντας τον οδηγό ταξί. Ο οδηγός κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθεάς και το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κανείς δεν αναζήτησε τον νεκρό νέο – ούτε φίλος, ούτε συγγενής, ούτε καν κάποιος από το κατάστημα που εργαζόταν. 

Με πληροφορίες από Neakalithea.gr και Newscenter.gr