Ο 16χρονος που θαυμάζουν η Beyonce και η Rihanna

Ο 16χρονος που θαυμάζουν η Beyonce και η Rihanna

Στις Η.Π.Α. είναι ο νέος international star, ενώ σε κάθε του εμφάνιση δημιουργεί υστερία στις fan του!

 Είναι μόλις 16 ετών και όμως δηλώνουν θαυμαστές του τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής όπως  η Beyonce, η Rihanna, ο Justin Timberlake, οι Black Eyed peas... Το Billboard τον ανακήρυξε ‘‘Hottest Star of 2009’‘…

O Justin Bieber χωρίς να έχει δισκογραφικό συμβόλαιο άρχισε να ανεβάζει στο youtube videos στα οποία τραγουδούσε. Σύντομα είχε εκατομμύρια views και έτσι τον ανακάλυψαν οι υπέυθυνοι της δισκογραφικής του εταιρείας.

Γεννημένος στο Οντάριο του Καναδά άρχισε να παίζει μουσική από την ηλικία των 3.Όπως έχει πει και ο ίδιος το σχολείο δεν του άρεσε πολύ και έτσι με την πρώτη ευκαιρία έκανε κοπάνες για να παίζει μουσική.

Στα 12 του έλαβε μέρος σε ένα μουσικό διαγωνισμό και όταν βγήκε στη σκηνή όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για πλάκα. Όμως πολύ γρήγορα όλοι άλλαξαν γνώμη αφού ο Justin Bieber τους καθήλωσε με την φωνή του. Τότε η μητέρα του αποφάσισε να ανεβάσει το video από τον διαγωνισμό στο youtube προκειμένου να τον δουν και οι υπόλοιποι συγγενείς του. Μέσα σε 2 μήνες το video είχε πάνω από 2,000,000 views.

Πολύ σύντομα ξεπέρασε κάθε ρεκόρ στο youtube, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Usher και Justin Timberlake.Υπέγραψε συμβόλαιο με την Island και την αμέσως επόμενη μέρα μπήκε στο studio προκειμένου να ηχογραφήσει το album του.

Το Billboard τον ανακήρυξε ως : Hottest Star of 2009

To Music Week ως New Comer Of The Year

Ενώ το Rolling Stone magazine τον κατέταξε στο  Top-10 Stars Of The New Decade

Την παραγωγή του album την έχει αναλάβει ο Usher και ο τίτλος του είναι My Worlds. Πρώτο Single από το My Worlds είναι το “Baby”.

Το album κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου στην χώρα μας από τη Universal Music.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ