Τα 105 κιλά έφτασε η Kirstie Alley!

Τα 105 κιλά έφτασε η Kirstie Alley!

Τα 105 κιλά έφτασε η Kirstie Alley!

Πάνε χρόνια από τότε που η γνωστή από τις ταινίες “Κοίτα ποιος μιλάει” ηθοποιός Kirstie Alley, παρέλαυνε με το μπικίνι της επιδεικνύοντας περήφανα τα κάλη της, στο σόου της Oprah Winfrey.

Τέσσερα χρόνια μετά, η ηθοποιός, που τότε απέκτησε ένα σούπερ κορμί μετά από εξαντλητική δίαιτα, ξεκινάει πάλι από την αρχή, αφού πήρε τα ίδια και παραπάνω κιλά. Περασμένα μεγαλεία…

Η αγνώριστη Kirstie θα “πρωταγωνιστήσει” σε reality show με τον τίτλο “Kirstie Alley’s Big Life”, το οποίο θα παρακολουθεί από κοντά την πορεία της στη σκληρή μάχη με τον παραπανίσιο όγκο της.

Η ηθοποιός το έχει βάλει σκοπό να γίνει η μισή, μέσα από σκληρή δίαιτα και καθημερινή άσκηση. Κίνητρό της αποτελεί ένα λεπτό λευκό φόρεμα το οποίο ετοίμασε για αυτή ο στυλίστας της, και στο οποίο θέλει να χωρέσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η ίδια η ηθοποιός, μόλις αντίκρισε το φόρεμα, σοκαρίστηκε με την εμφάνισή της. “Δεν το πιστεύω πως πάχυνα πάλι έτσι. Πέρασα όλη τη ζωή μου ούσα λεπτή και προσέχοντας τη διατροφή μου. Μετά έκοψα το τσιγάρο και την κοκαϊνη και έτρωγα τόνους φαγητό”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ