10 πράγματα που μας συμβαίνουν κάθε φορά που τα ρολόγια πηγαίνουν μια ώρα πίσω

10 πράγματα που μας συμβαίνουν κάθε φορά που τα ρολόγια πηγαίνουν μια ώρα πίσω

Ήρθε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου. Τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών μας πρέπει να γυρίσουν μια ώρα πίσω στις 04.00 ώστε να δείχνουν 03:00.

Είναι κάτι που το έχουμε ξανακάνει πολλές φορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάθε φορά δεν μας συμβαίνουν τα ίδια -ενοχλητικά- πράγματα.

Η Telegraph έκανε λοιπόν μία λίστα με 25 από αυτά και ανάμεσά τους, εντοπίσαμε εκείνα που σίγουρα έχουμε κάνει όλοι μας.

1. Εκείνη η «επιπλέον ώρα ύπνου» που πανηγυρίζουμε όλοι μας ότι θα έχουμε τελικά δεν συμβαίνει ποτέ, αφού έτσι και αλλιώς ξυπνάμε πιο νωρίς. Να πάρει!

2. Η μαμά μας -και ο μπαμπάς μας, γιατί για ελληνική οικογένεια μιλάμε- παθαίνει εμμονή με την αλλαγή της ώρας και μας το υπενθυμίζει συνέχεια, με όλους τους πιθανούς τρόπους.

3. Περνάμε τη μισή Κυριακή προσπαθώντας να καταλάβουμε ποιες συσκευές έχουν αλλάξει αυτόματα την ώρα και είναι πολύ, μα πολύ κουραστικό.

4. Περνάμε την υπόλοιπη μισή Κυριακή προσπαθώντας να αλλάξουμε την ώρα σε όσα δεν έχει γίνει αυτόματα και αυτό είναι πολύ, μα πάρα πάρα πολύ κουραστικό.

5. Βαριόμαστε τόσο πολύ να αλλάξουμε την ώρα στο αυτοκίνητο και τον φούρνο μας και απλώς αποφασίζουμε πως θα πρέπει για τους επόμενους έξι μήνες να θυμόμαστε πως πηγαίνουμε μια ώρα μπροστά (ή απλώς θα ζούμε με τον πανικό ότι έχετε αργήσει!).

6. Τη Δευτέρα το πρωί ένας συνάδελφος αργεί μία ολόκληρη ώρα στη δουλειά και τρώει το δούλεμα της ζωής του. Εντάξει, ίσως «αυτός ο συνάδελφος« να είμαστε εμείς.

7. Είναι πλέον βράδυ όταν φεύγουμε από το γραφείο και αυτό μας προκαλεί τεράστια κατάθλιψη.

8. Το στομάχι μας απλώς δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην αλλαγή της ώρας και αρχίζει να γουργουρίζει πριν την ώρα του.

9. Όταν βγαίνετε για ποτό το Σάββατο το βράδυ είστε ενθουσιασμένοι που έχετε κερδίσει μια επιπλέον ώρα μέχρι την ώρα που θα κλείσουν τα μαγαζιά. Ξεχνάτε όμως ότι αυτό σημαίνει και μία ώρα ύπνου λιγότερο.

10. Το θετικό της υπόθεσης; Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν…

flashnews.gr