Ψάχνουν την έξοδο από… την βλακεία – Δείτε τι έχουν κάνει στα Χανιά(φωτο)

Ψάχνουν την έξοδο από… την βλακεία – Δείτε τι έχουν κάνει στα Χανιά(φωτο)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλισσονται καθημερινά στον Καλαθά Χανίων αφού η ΔΕΥΑΧ αποφάσισε εν μέσω τουριστικής περιόδου να ξεκινήσει αποχετευτικά έργα, κλείνοντας δρόμους και μάλιστα χωρίς την απαιτούμενη σήμανση, με αποτέλεσμα αυτοκίνητα να κάνουν κύκλους λες και βρίσκονται σε λαβύρινθο ψάχνοντας την έξοδο από… την βλακεία.

Στη διασταύρωση του Καλαθά, μετά τα Κουνουπιδιανά, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ έχουν κλείσει τον δρόμο χωρίς ωστόσο επαρκείς προειδοποιητικές πινακίδες με συνέπεια οι οδηγοί να καταλήγουν στο σημείο που εκτελούνται οι εργασίες.

Την περίοδο αυτή, εκτός από τους κατοίκους, η περιοχή είναι γεμάτη από τουρίστες οι οποίοι υπόκεινται σε μια απίστευτη ταλαιπωρία, μην γνωρίζοντας τους δρόμους και χωρίς να μπορούν να συνεννοηθούν για το πώς θα οδηγηθούν στα καταλύματα ή τα ξενοδοχεία που διαμένουν. Η περιοχή έχει μετατραπεί σε πραγματικό λαβύρινθο και οι εικόνες τουριστών να σταματούν για να ρωτήσουν πληροφορίες για το πώς θα φτάσουν στον προορισμό τους, στα ενδότερα του Καλαθά, είναι καθημερινές.

Σαν να μην έφτανε το ρεζιλίκι αυτό, αποτέλεσμα της απίστευτης προχειρότητας με την οποία εκτελούνται τα έργα σε τόσο ακατάλληλη περίοδο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την εκτέλεση των εργασιών, προκλήθηκε βλάβη σε δίκτυο του ΟΤΕ με συνέπεια η περιοχή να μείνει χωρίς ίντερνετ και επικοινωνίες.

Η ζημιά βέβαια που έχουν προκαλέσει είναι μεγαλύτερη και αφορά κυρίως στην εικόνα που δίνεται σε επισκέπτες αλλά και ντόπιους, για το πώς λειτουργούν και σκέφτονται (;) οι αρμόδιοι όταν προγραμματίζουν την εκτέλεση έργων.
Ψάχνουν την έξοδο από... την βλακεία - Δείτε τι έχουν κάνει στα Χανιά(φωτο)

Ψάχνουν την έξοδο από... την βλακεία - Δείτε τι έχουν κάνει στα Χανιά(φωτο)
Flashnews.gr