Χώρισε η Έλλη Κοκκίνου

Χώρισε η Έλλη Κοκκίνου

Μετά την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, ένα νέο διαζύγιο συγκλονίζει τη showbiz. Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης χωρίζουν μετά από τρία χρόνια γάμου και επτά χρόνια σχέσης. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο…

Οι πρώτες πάντως πληροφορίες θέλουν το πρώην ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα τους τελευταίους έξι μήνες, ενώ για τους στενούς τους φίλους ο χωρισμός δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Η Έλλη Κοκκίνου, που μέχρι στιγμής αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, είχε καταφέρει να κρατήσει το θέμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ακόμα είναι άγνωστοι οι ακριβείς λόγοι που το ζευγάρι οδηγείται στον χωρισμό.

Η Έλλη Κοκκίνου φέρεται ήδη να έχει μετακομίσει με τον δίχρονο γιο της σε σπίτι στα Νότια Προάστια, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται η μητέρα της και ο κολλητός της φίλος και κουμπάρος της, Παύλος Σταματόπουλος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον  Σεπτέμβριο του 2007 και όλα τότε έμοιαζαν παραμυθένια…

Κανείς δεν περίμενε αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς το ζευγάρι δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα που να μαρτυρούν προβλήματα στη σχέση τους. Μάλιστα οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι, και η Έλλη στις συνεντεύξεις της δεν παρέλειπε ποτέ να μιλά για την οικογένειά της, την αγάπη που την έδενε με τον σύζυγό της και την λατρεία που είχε στον γιό της.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ