Χανιά: Τροχαίο σε διασταύρωση «καρμανιόλα» – Στο νοσοκομείο διανομέας (φωτο)

Χανιά: Τροχαίο σε διασταύρωση «καρμανιόλα» – Στο νοσοκομείο διανομέας (φωτο)

Ένα ακόμη από τα συνεχή τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν στην διασταύρωση των οδών Αγίων Αποστόλων και Κολοκοτρώνη στην περιοχή του Κουμπέ Χανίων, συνέβη σήμερα το μεσημέρι.

Μεσήλικας διανομέας που κινείτο με μηχανάκι επί της οδού Αγίων Αποστόλων συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που κινείτο επί της οδού Κολοκοτρώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής έπεσε αρχικά πάνω στο καπό του αυτοκινήτου και στην συνέχεια στο οδόστρωμα.

Στο σημείο μετέβησαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι αφού διαπίστωσαν ότι δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις.

Τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη και αυτό το τροχαίο ερευνά το τμήμα Τροχαίας Χανίων, όμως να σημειωθεί ότι ενώ η οδός Κολοκοτρώνη έχει σχεδόν διπλάσιο πλάτος, προτεραιότητα έχουν οι οδηγοί που κινούνται επι της οδού Αγίων Αποστόλων, ενώ και οι δυο είναι διπλής κυκλοφορίας.

Μάλιστα στην διασταύρωση και επί της οδού Κολοκοτρώνη υπάρχει σχετική πινακίδα STOP όπως και η αναγραφή στο οδόστρωμα. Μόνο που όπως συμβαίνει στις περισσότερες διασταυρώσεις της πόλης δεν τηρείται ο κανόνας που λέει ότι το όχημα πρέπει να ακινητοποιείται τελείως πριν συνεχίσει την πορεία του.

Ναπολέων Σαραντίδης flashnews.gr