Χανιά: Το εγκάρδιο ευχαριστώ ενός Χανιώτη με κινητικά προβλήματα (φωτο)

Χανιά: Το εγκάρδιο ευχαριστώ ενός Χανιώτη με κινητικά προβλήματα (φωτο)

Στέλνει το δικό του ευχαριστήριο σε εκείνους που βοήθησαν να αποκτήσει καινούριο ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο

Το δικό του, μέσα από την καρδιά του, «ευχαριστώ» απευθύνει ο Χανιώτης, Κώστας Τερεράκης σε όλους εκείνους που φρόντισαν να αποκτήσει νέο ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο.

Με δική τους πρωτοβουλία, έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να καλυφθεί το ποσό που δεν κάλυπτε το ταμείο ώστε ο Κώστας που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, να έχει στην κατοχή του ένα σύγχρονο αμαξίδιο που θα εξυπηρετεί τις καθημερινές του ανάγκες.

Το ευχαριστήριο που απευθύνει ο Κώστας Τερεράκης έχει ως εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι βοήθησαν για να έχω σήμερα καινούργιο ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο και μάλιστα καλύτερο από το προηγούμενο. Θα ξεκινήσω πρώτα από τα παιδιά του bike doctor πού βρίσκεται στην οδό Κισσάμου 33, όλους τους φίλους τους, ποδηλάτες και επιχειρηματίες οι οποίοι δεν θέλουν να αναφέρουμε τα όνοματά τους. Τον πρόεδρο και το Δ.Σ της Ομάδας Στήριξης Συνάνθρωπος και τον κύριο Κογιαννάκη Χάρη ο οποίος ανέλαβε να παραγγείλει και να φέρει το αμαξίδιο σαν αντιπρόσωπος της εταιρείας. Εύχομαι σε όλους να έχετε μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και ό,τι επιθυμεί ο καθένας. Με εκτίμηση Κώστας Τερεράκης»