Χανιά: Τέσσερις αστυνομικούς καλεί ο Εισαγγελέας ως υπόπτους για τον θάνατο Μανιουδάκη

Χανιά: Τέσσερις αστυνομικούς καλεί ο Εισαγγελέας ως υπόπτους για τον θάνατο Μανιουδάκη

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που ήρθε στο φως τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το οποίο το θύμα έφερε κακώσεις «που δύνανται να έχουν προκληθεί διά θλώντος οργάνου»

Ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών καλεί τους τέσσερις αστυνομικούς που βρίσκονταν στον έλεγχο να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις για την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού» για τη δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που ήρθε στο φως τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το οποίο το θύμα έφερε κακώσεις «που δύνανται να έχουν προκληθεί διά θλώντος οργάνου».

Ο κ. Μανώλης Παπαδομανωλάκης, εκ των συνηγόρων της οικογένειας Μανιουδάκη, εξήγησε στο neakriti.gr ότι “διενεργείται προκαταρκτική για τη διερεύνηση του αδικήματος και καλούνται να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις οι τέσσερις αστυνομικοί, όχι όμως με την ιδιότητα των κατηγορουμένων καθώς δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος τους”. Όπως είπε ο κ. Παπαδομανωλάκης, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα παραπέμψει την υπόθεση στον ανακριτή.

Ο γιος του θύματος, Αναστάσης Μανιουδάκης προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση, για τις τελευταίες εξελίξεις: