Χανιά: Συναγερμός στο Αστυνομικό Μέγαρο – Κρατούμενος κατανάλωσε χλωρίνη

Συναγερμός το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων
Χανιά: «Τραμπουκισμοί, εξευτελισμός, σεξουαλική παρενόχληση» σε κοπέλες που πέρασαν 10 ώρες στα κρατήρια για εργασία χωρίς άδεια σε μπαρ στο παλιό λιμάνι!

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας κρατούμενος κατανάλωσε ποσότητα χλωρίνης κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες. Το πώς και από πού απέκτησε πρόσβαση στο ισχυρό καθαριστικό προϊόν αποτελεί αντικείμενο έρευνας.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος έχει τις αισθήσεις του, και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για την παροχή των πρώτων βοηθειών και τη νοσηλεία του.