Χανιά: Στο νοσοκομείο ψαροντουφεκάς με τραύμα στο πόδι

Ο 54χρονος είχε βγει για ψαροντούφεκο όταν τραυματίστηκε στα Λαζαρέτα - Ιδιωτικό σκάφος τον μετέφερε στην ακτή
Χανιά: Αγροτικό παρέσυρε πεζή στο κέντρο

Με τραύμα στο πόδι οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ψαροντουφεκάς ηλικίας 54 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 54χρονος είχε βγει για ψαροντούφεκο όταν κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, ενώ βρισκόταν στη νησίδα Λαζαρέτα τραυματίστηκε στο πόδι του.

Ιδιωτικό σκάφος που βρισκόταν στο σημείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρέλαβε τον 54χρονο και τον μετέφερε στην ακτή από όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό και τις συνθήκες τραυματισμού του 54χρονου ερευνά το λιμενικό σώμα.

flashnews.gr

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.

Δημοφιλή

  1. Χανιά: Η ακτινογραφία της μαφίας – Ο Αρχηγός, ο «Αυστραλός», ο «Μικρός» και οι τρεις υποομάδες – Πήραν με εκβιασμούς εκκλησιαστική περιουσία €1,5 εκατ.
  2. Χανιά: Κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου ο «εγκέφαλος» της μαφίας
  3. Χανιά: Ελεύθερα τα δύο αδέρφια για την πρώτη δικογραφία – Τους ασκήθηκε δίωξη για τη δεύτερη – Σε εξέλιξη οι απολογίες συλληφθέντων
  4. Χανιά: “Μη φοβάσαι τίποτα, γίγαντα, σ’αγαπάμε” – Με χαμόγελα και χειροκροτήματα η μεταγωγή των δύο αδερφών απ’ τον Σταυρό για την εγκληματική οργάνωση (video)
  5. Χανιά: Ο «αρχηγός» της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης, Κ. Α., μιλά μέσα από τα κρατητήρια (video)
  6. Χανιά: Η ωμή καθημερινότητα των μελών του κυκλώματος μέσα από τους διαλόγους – «Δεν είμαι εστιατόριο, ναρκωτικά πουλάμε»
  7. Χανιά: Τρεις ανακριτές λόγω εκτάκτων συνθηκών – Απολογείται η 1η ομάδα συλληφθέντων της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης (φωτο)