Χανιά: Ο Άγιος Βασίλης στην παιδιατρική κλινική μπήκε από το… παράθυρο – Χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται (φωτο – video)

Χανιά: Ο Άγιος Βασίλης στην παιδιατρική κλινική μπήκε από το… παράθυρο – Χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται (φωτο – video)

Εορταστική έκπληξη για τα μικρά παιδιά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ και την διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων

Για άλλη μια χρονιά οι πυροσβέστες των Χανίων χάρισαν στα παιδιά που νοσηλεύονται, μερικές όμορφες στιγμές και φυσικά, δώρα για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε.

Στο νοσοκομείο Χανίων, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, πυροσβεστικά οχήματα κατέφτασαν και σταμάτησαν έξω από την πτέρυγα όπου στεγάζεται η παιδιατρική κλινική.

Ο… Άγιος Βασίλης ανέβηκε στον γερανό και έφτασε στον τέταρτο όροφο, βγάζοντας από τον σάκο του πολλά δώρα για τα παιδιά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε και είσοδος στο κτίριο με την… παραδοσιακή μέθοδο, με τον συμπαθή «Άγιο» να συνεχίζει το μοίρασμα δώρων και ευχών.

«Βρεθήκαμε εδώ μαζί με τον Άγιο Βασίλη. Τον φέραμε στο νοσοκομείο για να μοιράσει τα δώρα στους μικρούς μας φίλους που αυτές τις μέρες βρίσκονται εδώ. Εύχομαι τα παιδιά γρήγορα να βρεθούν στο σπίτι τους, δίπλα στους οικείους τους», δήλωσε ο διοικητής ΠΥ Χανίων, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης.

«Το Πυροσβεστικό Σώμα μας έφερε τον Άγιο Βασίλη κι εκείνος μοίρασε χαρά και δώρα στα παιδιά. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο, στα παιδιά που νοσηλεύουμε και τους υγειονομικούς που και αυτές τις μέρες είναι δίπλα στην κοινωνία», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.

Επρόκειτο για μια διαφορετική δράση του Πυροσβεστικού Σώματος για την προαγωγή της αλληλεγγύης, της υγείας και της ζωής.

Δείτε φωτογραφίες:

zarpanews.gr