Ευήκοα ώτα φαίνεται πως βρήκαν τα ρεπορτάζ του PARAKRITIKA.GR για την ομάδα ατόμων που προχωρούν σε κλοπές πορτοφολιών, κινητών και τσαντών από επισκέπτες, ενώ θωπεύουν και νεαρές τουρίστριες.
Τα τελευταία 24ωρα τα… “κλεφτρόνια” του Ενετικού Λιμανιού έχουν εξαφανιστεί, ενώ η έκκληση που έγινε σε Λιμενικό από τη μία και σε ΤΑΕ Χανίων από την άλλη, φέρνει αποτέλεσμα.
Απόδειξη; Το ότι περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα της Πέμπτης πέρασε από τον λιμενοβραχίονα του Ενετικού Λιμανιού, πιθανώς για κάποιο περιστατικό, ασχέτως αν η συγκεκριμένη περιοχή είναι αρμοδιότητα του Λιμενικού.
Αν συνεχιστούν οι τακτικές περιπολίες, είτε από την Αστυνομία, είτε από το Λιμενικό, θα προφυλαχθεί το “σημείο κατατεθέν” των Χανίων από παραβατικά άτομα που “λυμαίνονταν” το προηγούμενο διάστημα την περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί πως τον δικό του ρόλο, αν και δεν έχει αρμοδιτότητες και ευθύνη ουσίας, έχει παίξει και ιδιωτικός φύλακας, ο οποίος σε πρόσφατο περιστατικό μέθης μίας κοπέλας, την μετέφερε στο νοσοκομείο.
