Χανιά: «Για τον Νίκο μας» – Έτρεξαν για καλό σκοπό στη μνήμη του αδικοχαμένου 29χρονου (φωτο- video)

Χανιά: «Για τον Νίκο μας» – Έτρεξαν για καλό σκοπό στη μνήμη του αδικοχαμένου 29χρονου (φωτο- video)

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από το μοιραίο απόγευμα που ο 29χρονος Νίκος Σφυράκης έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην εθνική οδό στο ύψος της Σούδας.

Την Κυριακή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαμβακόπουλου «ο Πλάτανος» διοργάνωσε Δρόμο Ζωής στο όνομά του, με σκοπό την οικονομική στήριξη για τον «Συνάνθρωπο». Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 300!

Η οικογένειά του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για την πρωτοβουλία του συλλόγου, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη συμμετοχή του. «Πολλά μπράβο» στη διοργάνωση είπε και η Έμμα Κατζουράκη η οποία έδωσε το παρών. «Ο Νίκος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί» τόνισε η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια σκοποβολής.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο.

«Σήμερα κάνουμε ένα δρόμο ζωής για τον Νικόλαο Σφυράκη, τον φίλο μας» ανέφερε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου λέγοντας μάλιστα πως ο Νίκος, βοηθούσε πάντα τον συνάνθρωπό του.

«Η συγκεκριμένη δράση είναι σημαντική για όλους μας. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να γνωρίσω τον Νίκο αλλά ξέρω ότι ήταν πολύ καλό παιδί και έφυγε άδικα» τόνισε μέλος της Νεολαίας του Βαμβακοπουλου.

«Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πολιτιστικό Σύλλογο που είχε την ιδέα στη μνήμη του Νίκου να διοργανώσει αυτόν τον δρόμο αγάπης αλλά και σε όσους στήριξαν την ιδέα» είπε ο πρόεδρος της ομάδας στήριξης «Συνάνθρωπος» Σήφης Χιωτάκης.


«Αυτό που μένει είναι ότι αν όλοι μαζί συμπορευτούμε τότε μπορούμε να πετύχουμε πράγματα τα οποία θα αφήσουν στη μνήμη μας αγαπημένους ανθρώπους. Από τη μία αυτή η προσπάθεια γίνεται στο δυσάρεστο γεγονός, για το χαμό ενός νέου ανθρώπου, από την άλλη τα χρήματα μέσα από την προσπάθεια αυτή θα δοθούν στον «Συνάνθρωπο», κρατώντας με αυτόν τον τρόπο τον κοινωνικό μας χαρακτήρα» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Χανίων, Τάσος Αλόγλου.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργος Τσαπάκος τόνισε πως «πρέπει να γίνονται τέτοιες ενέργειες και ο αγώνας για τη ζωή πρέπει να είναι συνεχής, με διάφορους τρόπους»

zarpanews.gr