Χανιά: Έπεσαν μπαλωθιές την ώρα έκδηλωσης για άναμμα του δέντρου στους Κάμπους Κεραμιών!

Αστραπιαία αντέδρασαν οι διοργανωτές που “την έπεσαν” στον ανεγκέφαλο για την ασφάλεια των παρευρισκομένων – Ειδοποιήθηκε το 100

Πυροβολισμοί κατα ρυπάς ακούστηκαν στους Κάμπους Κεραμιών του Δήμου Χανίων, στον χώρο της πλατείας, αργά το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα μάλιστα που ήταν σε πλήρη εξέλιξη η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Τρεις πολίτες κατήγγειλαν το περιστατικό στο zarpanews.gr και στην αστυνομία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν τελικά έφτασε αστυνομία στο σημείο. Πάντως, διαφορετικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης των πυροβολισμών έχει ταυτοποιηθεί και είναι γνωστός στο χωριό.

Εξάλλου, η αντίδραση των διοργανωτών ήταν ακαριαία, αφού έπεσαν πάνω του για να τον σταματήσουν ώστε αφενός να μην κινδυνεύσει κανείς ενήλικος ή παιδί που βρισκόντουσαν στον χώρο και αφετέρου να μην σημαδευτεί μια τόσο επιτυχημένη διοργάνωση που φέρνει ζωή στην ενδοχώρα!

Πάντως σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο συγκεκριμένος δεν παρακολουθούσε το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης του δήμου Χανίων αλλά ήταν συνδαιτυμόνας κοινωνικής εκδήλωσης, σε σπίτι απόστασης λίγων μέτρων από την πλατεία.

Για το περιστατικό αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία, δεδομένου ότι το υπουργείο έχει κηρύξει το ανένδοτο για τους άσκοπους πυροβολισμούς και την οπλοχρησία – οπλοκατοχή, μετά το μακελειό στα Βορίζια.

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.