Χαμός στο κάστινγκ της Sugarbabes: Χιλιάδες οι αιτήσεις για μια νέα καριέρα στον ερωτικό κινηματογράφο

Χαμός στο κάστινγκ της Sugarbabes: Χιλιάδες οι αιτήσεις για μια νέα καριέρα στον ερωτικό κινηματογράφο

Οι δουλειές πάνε καλά. Κάπως έτσι μπορούμε να ερμηνεύσουμε το γεγονός πως η Sugarbabes.tv, η εταιρεία παραγωγής της Ίννας Ιννάκι και του Τεό, ανακοίνωσε πρόσφατα πως ψάχνει τους νέους της πρωταγωνιστές. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σε λίγο καιρό η εταιρεία θα βρεθεί στο Λας Βέγκας και στα AVN Awards, όπου θα διεκδικήσει το πρώτο χρυσό αγαλματίδιο για τη χώρα μας, ούσα υποψήφια σε πέντε κατηγορίες.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, λοιπόν, η Sugarbabes έκανε ένα open call, καλώντας όσους έχουν όνειρο να εργαστούν στην ερωτική βιομηχανία, να στείλουν το βιογραφικό τους. Τι ακολούθησε; Mέσα σε 10 ημέρες η εταιρεία είχε λάβει σχεδόν δύο χιλιάδες βιογραφικά από όλη την Ελλάδα. Η πρώτη επιλογή έγινε κι έτσι κάλεσαν όσους είχαν περάσει στον τελευταίο γύρο επιλογής να παρευρεθούν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Strip Club Musses, όπου θα τους περίμενε όλη η ομάδα της εταιρείας.

Όπως μας είπε ο Τεό, υπήρχαν δύο βασικά κριτήρια που θα έπρεπε να πληρούν οι υποψήφιοι: a) να έχουν μόριο πάνω από 17 πόντους (γιατί το μέγεθος τελικά μετράει στον κινηματογράφο) και να είναι εμφανίσιμοι, αλλά και β) να μην ντρέπονται μπροστά στις κάμερες.

Αυτό που έκανε εντύπωση πάντως ήταν πως στις συνεντεύξεις τους μπροστά στην κριτική επιτροπή (η οποία αποτελούταν από τους Alex Fire, Nek Sinner, Κώστα Πετσάκια, Inked Succubus, Christy White, Sakis Dermatis), δεν ήταν λίγοι οι υποψήφιοι που δήλωσαν πως θέλουν να γίνουν ηθοποιοί ερωτικών ταινιών για τα χρήματα, ενώ άλλοι είχαν πάει απλώς για την εμπειρία. Ανάμεσά τους υπήρχαν γιατροί, μηχανικοί, μάγειρες, σερβιτόροι, bartenders και άνθρωποι από σχεδόν κάθε επάγγελμα.

Όσον αφορά τις ηλικίες τους, υπήρχαν άτομα από 18 ετών (αναγκαστικά) μέχρι και 56 ετών!

gazzetta.gr