Τραγωδία: Νεκρός 28χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας – Τραυματισμένη η 25χρονη συνεπιβάτης (video)

Τραγωδία: Νεκρός 28χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας – Τραυματισμένη η 25χρονη συνεπιβάτης (video)

Ένας 28χρονος νεκρός και μια 25χρονη σοβαρά τραυματισμένη στο Ασκληπιείο είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην έξοδο της Συγγρού προς Γλυφάδα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 28χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής, αυτή προσέκρουσε σε πινακίδα, έπεσε στο οδόστρωμα και έπιασε φωτιά.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίου στη Συγγρού ήταν ένας οδηγός ταξί ο οποίος περιέγραψε ότι ο νεαρός οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν στο κράσπεδο και λίγα μέτρα μακρύτερα η συνεπιβάτης του η οποία σφάδαζε από τους πόνους.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ήταν αυτός που έσβησε τη φωτιά για να μην γίνει κάποια έκρηξη, οι δύο νεαροί δεν φορούσαν κράνος.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους δύο αναβάτες στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός της μηχανής είναι νεκρός.

Σημειώνεται ότι στο σημείο στο οποίο συνέβη το δυστύχημα έχουν σημειωθεί άλλα δύο θανατηφόρα τροχαία τον τελευταίο 1,5 μήνα.