Συνελήφθη 24χρονη δασκάλα για αποπλάνηση 11χρονου μαθητή της τρεις μήνες πριν παντρευτεί

Συνελήφθη 24χρονη δασκάλα για αποπλάνηση 11χρονου μαθητή της τρεις μήνες πριν παντρευτεί

Μια 24χρονη δασκάλα δημοτικού σχολείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ συνελήφθη την Τετάρτη επειδή φέρεται να είχε συνάψει σχέση με τον 11χρονο μαθητή της στην πέμπτη τάξη – λιγότερο από τρεις μήνες πριν από το γάμο της.

Η αποπλάνηση του 11χρονου αγοριού από τη Μάντισον Μπέργκμαν ήρθε στο φως όταν η μητέρα του άκουσε τον γιο της να μιλά με την δασκάλα του στο τηλέφωνο, σύμφωνα με το CBS News Minnesota.

Οι γονείς του ανήλικου αγοριού φέρεται να βρήκαν μηνύματα στο κινητό του παιδιού τους που είχαν ανταλλάξει η δασκάλα και ο μαθητής, με τον πατέρας του 11χρονου να εισβάλει στο Δημοτικό Σχολείο River Crest με τα πειστήρια.

Η Μάντισον Μπέργκμαν κατηγορείται επίσης ότι είπε στο παιδί πόσο πολύ της άρεσε να την αγγίζει, αναφέρουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει και βρίσκονται πλέον στα χέρια των δικαστών αρχών.

Μέσα στην τσάντα της, η αστυνομία βρήκε επίσης έναν φάκελο με το όνομα του ανήλικου που περιείχε πολλές χειρόγραφες σημειώσεις που μιλούσαν για το πόσο φιλήθηκαν.

Σε ένα από τα γράμματα, η Μπέργκμαν φέρεται να έγραψε: «Ξέρω ότι έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση και σε αγαπώ περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο, αλλά πρέπει να είμαι ο ενήλικας εδώ και να σταματήσω».

ef343762-4b64-4310-9324-54527c838dce
Η 24χρονη δασκάλα Μάντισον Μπέργκμαν

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο καιρό συνεχιζόταν η αποπλάνηση, αλλά η Μπέργκμαν είπε στους ανακριτές ότι έλαβε τον αριθμό τηλεφώνου του αγοριού από τη μητέρα του τον Δεκέμβριο, όταν η οικογένειά του 11χρονου την προσκάλεσε στις Άλπεις Άφτον για χειμερινές διακοπές.

Ήταν τον ίδιο μήνα που αρραβωνιάστηκε τον επί χρόνια φίλο της, όπως δείχνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το έγγραφο, όταν οι αξιωματικοί ρώτησαν για ανταλλαγές γραπτών μηνυμάτων μεταξύ των δύο, η Μπέργκμαν επικαλέστηκε το δικαίωμά της σε δικηγόρο.

Η κατηγορούμενη δασκάλα τέθηκε από τότε σε διοικητική άδεια και της απαγορεύτηκε να επικοινωνήσει με μαθητές, γονείς ή προσωπικό της περιφέρειας, είπε η Σχολική Περιφέρεια του Χάντσον στους γονείς την ίδια ημέρα με τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με τα social media της, η Μπέργκμαν επρόκειτο να παντρευτεί τον Ιούλιο – λιγότερο από τρεις μήνες από τη σύλληψή της. «Ο γάμος έχει αναβληθεί επ’ αόριστον», είπε το Σάββατο ένας φίλος του Σαμ Χίκμαν.

«Και μάλλον δεν θα συμβεί. Ο Σαμ είναι πραγματικά αναστατωμένος και ραγισμένος. Είναι ντροπιασμένος και θυμωμένος. Δεν του άξιζε αυτό. Όλοι είναι εξοργισμένοι», πρόσθεσε.

Η σελίδα γάμου του ζευγαριού στη δημοφιλή ιστοσελίδα γάμου The Knot καταργήθηκε.

MixCollage-06-May-2024-02-23-AM-2034
Η Μάντισον Μπέργκμαν και ο Σαμ Χίκμαν ήταν προγραμματισμένο να παντρευτούν τον Ιούλιο

Η Μπέργκμαν αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικό. Μετά τη σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 25.000 δολαρίων. Της απαγορεύτηκε να βρίσκεται κόντα σε σχολεία και να συμμετέχει σε σχολικές εκδηλώσεις.

Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 30 Μαΐου.

Είχε φέρει δίπλα της το θρανίο του για να τον ακουμπάει

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την 24χρονη δασκάλα Μάντισον Μπέργκμαν από το Ουισκόνσιν η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 11χρονου μαθητή της τρεις μήνες πριν η ίδια να παντρευτεί καθώς, μεταξύ άλλων, φέρεται να είχε μετακινήσει το θρανίο του παιδιού για να μπορεί να το ακουμπάει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων χωρίς να την αντιληφθούν οι υπόλοιποι μαθητές.

«Η κόρη μου νόμιζε ότι το παιδί είχε κάποιο πρόβλημα. Μου είπε ότι η δασκάλα μετακίνησε το θρανίο του αγοριού πριν από μερικούς μήνες οπότε υπέθεσε ότι το παιδί αντιμετώπιζε κάποιο ζήτημα. Όταν ήταν η ώρα του φαγητού του ζητούσε να παραμείνει στην τάξη μετά το μάθημα οπότε αυτό ενίσχυε την εντύπωση αυτή» δήλωσε μητέρα μαθήτριας στην τάξη της Μπέργκμαν.

Την εικόνα αυτή επιβεβαίωσε και το 11χρονο αγόρι το οποίο είπε στους αστυνομικούς ότι η δασκάλα του έτριβε τους μηρούς και τις γάμπες κατά τη διάρκεια της ελεύθερης ανάγνωσης. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία το παιδί δεν πίστευε ότι τα άλλα παιδιά έβλεπαν τι συνέβαινε λόγω του τρόπου με τον οποίο είχε βάλει το θρανίο η δασκάλα.

Το ανήλικο αγόρι φέρεται, επίσης, να επιβεβαίωσε ότι η 24χρονη δάσκαλα το είχε φιλήσει αρκετές φορές στην τάξη είτε μετά το τέλος των μαθημάτων ή όταν οι άλλοι μαθητές έλειπαν για φαγητό.

protothema.gr