Σοκ: Διασωληνωμένο τετράχρονο αγόρι μετά από ξυλοδαρμό από τον πατριό του

Σοκ: Διασωληνωμένο τετράχρονο αγόρι μετά από ξυλοδαρμό από τον πατριό του

Μια σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Μέγαρα, αφήνοντας την τοπική κοινότητα σε αναστάτωση. Όλα τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την Τρίτη το μεσημέρι, όταν ένας διαπληκτισμός ξέσπασε μεταξύ ενός ζευγαριού ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της γυναίκας, μετά την έντονη διαμάχη, επιτέθηκε ανεξέλεγκτα στο τεσσάρων ετών αγοράκι της γυναίκας. Ο μικρός, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, υπέστη σοβαρά τραύματα, κυρίως στο κεφάλι, καθώς και θλάσεις και κατάγματα σε άλλα σημεία του σώματός του.

Το τραυματισμένο αγοράκι μεταφέρθηκε επειγόντως στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης (10/01/2024) με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων, συνοδευόμενο από μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Από εκεί, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, το μικρό αγόρι παραμένει διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να αναφέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και θλάσεις και κατάγματα σε άλλα σημεία του σώματός του.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 23χρονου δράστη και συντρόφου της 29χρονης μητέρας του παιδιού. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η αστυνομία λαμβάνει κάθε δυνατή πληροφορία για να εξιχνιάσει το περιστατικό.

Σημειώνεται πως με εισαγγελική εντολή βρίσκονται στο νοσοκομείο και τα άλλα τρία παιδιά της 29χρονης γυναίκας, που παραμένουν υπό προστασία και φροντίδα. Η υπόθεση παραμένει υπό έρευνα και οι αρχές προχωρούν στις αναγκαίες ενέργειες για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των υπευθύνων.