Ρουμπέση : Υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μου με τον Ανδρέα

Ρουμπέση : Υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μου με τον Ανδρέα

Δήλωση-βόμβα έκανε η Δήμητρα Ρουμπέση κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Star”.  Η πρώην σύζυγος του Αντρέα Μικρούτσικο αποκάλυψε ότι η αιτία του χωρισμού τους δεν ήταν η ασυμφωνία χαρακτήρων αλλά το τρίτο πρόσωπο που είχε μπει στη ζωή τους.

Η αφορμή που η Δήμητρα ξέσπασε και άνοιξε την ψυχή της – αρκετό καιρό μετά το χωρισμός της – ήταν  η πρόσφατη συνέντευξη Μικρούστικου. Ο παρουσιαστής  είχε δηλώσει οτι η αιτία που δεν είναι πια μαζί με τη Δήμητρα είναι το οικονομικό και την κατηγόρησε οτι ήταν αδιάφορη.

Η πανελίστρια του “Super Star” είπε χαρακτηριστικά: “Είπα στον Ανδρέα να πάμε στην Κω να ξεκουραστούμε… μου συνέστησε να πάω πρώτα εγώ και μετά θα ερχόταν και αυτός. Επειδή, όμως, δεν ερχόταν και μου απαντούσε στο τηλέφωνο, αποφάσισα να γυρίσω πιο νωρίς… Μπήκα από την αυλή του σπιτιού μας και τον είδα με μια κυρία”. Και πρόσθεσε βουρκωμένη: “Τον εμπιστευόμουν και τον σεβόμουν πάρα πολύ. Δεν περίμενα να τον δω με άλλη γυναίκα”.

Όπως είπε η Δήμητρα το διαζύγιο θα είναι συναινετικό και δεν ζητάει καμία οικονομική βοήθεια. “Δεν ήθελα να του ζητήσω τίποτα, καμία διατροφή! Ο πόνος που μου προκάλεσε δεν εξαγοράζεται με κανένα χρηματικό ποσό”, τόνισε η Ρουμπέση.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ