Ποια διάσημη αστρολόγος είναι υιοθετημένη;

Ποια διάσημη αστρολόγος είναι υιοθετημένη;

Με συνέντευξή της στο ”People” η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου αποκαλύπτει μία πτυχή της προσωπικής της ζωής, που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.

 Η Άση είναι υιοθετημένη και το έμαθε στα 15 της. Έξι χρόνια μετά τον θάνατο του θετού της πατέρα…

Η Άση Μπήλιου ανοίγει την καρδιά της στο ”People” και μιλάει για όλα αυτά που την πλήγωσαν, τις δυσκολίες των παιδικών της χρόνων και την αποκάλυψη της υιοθεσίας της από την θετή της μητέρα όταν εκείνη ήταν στην εφηβεία.

”Δεν έζησα μια γαλήνια οικογενειακή ζωή. Έχασα τους γονείς μου σε πολύ μικρή ηλικία. Ήμουν 9 όταν πέθανε ο πατέρας μου… Λίγα χρόνια μετά η μητέρα μου μου αποκάλυψε ότι με υιοθέτησαν όταν ήμουν τριών ημερών. Αυτή είναι μια είδηση πολύ δύσκολη για ένα παιδί. Δεν ξέρεις πώς να το χωρέσεις μέσα σου και στη συνέχεια να το κουβαλήσεις. Πριν καλά, καλά κλείσω τα 19, χάνω και τη μητέρα μου…” εξομολογείται η Άση Μπήλιου.

Η ίδια δε θέλησε ποτέ να γνωρίσει τους φυσικούς της γονείς. Ήθελε μόνο να μάθει το γιατί. Όταν το έμαθε, δεν ήταν αρκετό για να τους συγχωρέσει…

”Όταν μια γυναίκα, μόλις τρεις μέρες αφού σε γέννησε, σε δίνει σε άλλους ανθρώπους, τότε το πρώτο δώρο που σου κάνει η ζωή είναι η ¨προδοσίᨔ επισημαίνει, αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν περνάνε τα χρόνια, κάποιες πληγές δεν κλείνουν ποτέ.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ