Παντρεύτηκε ο γιος του Γιάννη Πάριου

Παντρεύτηκε ο γιος του Γιάννη Πάριου

Στην Κωνσταντινούπολη έγιναν και επισήμως ζευγάρι ο γιος του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης, και η αγαπημένη του, Αντζελίνα.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο ελληνικό προξενείο ανταλλάσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης…

Από την τελετή έλειπε ο Γιάννης Πάριος, όχι φυσικά γιατί δεν εγκρίνει τον γάμο, αλλά εξαιτίας επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Η εγκυμονούσα Αντζελίνα και ο Χάρης έφτασαν στο προξενείο με ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Εκεί τους περίμεναν κάποιοι φίλοι, αλλά και Έλληνες της πόλης, που τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.

΄΄Η Κωνσταντινούπολη είναι μία υπέροχη πόλη κι εγώ την θεωρώ ελληνική ακόμα” δήλωσε η Αντζελίνα αιτιολογώντας και την απόφαση του ζευγαριού να κάνει τον πολιτικό του γάμο στην Πόλη.

Οι δυο τους γνωρίζονται μόλις έξι μήνες, αλλά φαίνεται ότι ο έρωτας τους φουντώνει μέρα με τη μέρα! Η εγκυμοσύνη της Αντζελίνας ήταν και ο λόγος που το ζευγάρι επήσπευσε την διαδικασία του γάμου.

‘Είναι η πρώτη γυναίκα που μου έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Νομίζω δε θα μπορούσα να βρω καλύτερη γυναίκα να παντρευτώ Αλήθεια το λέω.” λέει ο Χάρης για την Αντζελίνα κι εκείνη προσθέτει: ‘‘Η σχέση μας είναι σαν ατομική βόμβα. Από την πρώτη στιγμή κεραυνοβόλος έρωτας και κάθε μέρα φουντώνει όλο και πιο πολύ!”

Όσο για τον Γιάννη Πάριο, η Αντζελίνα επισημαίνει ότι είναι πολύ τυχερή, που γνώρισε τον δεύτερο μπαμπά της.

Πάντως Χάρης και Αντζελίνα θα τελέσουν και θρησκευτικό γάμο το καλοκαίρι του 2011, μαζί με τη βάφτιση της κορούλας τους,

Να ζήσετε, παιδιά!

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ