Πέθανε ξαφνικά ο 38χρονος ραπερ Mo Skillz – Είχε γράψει το τραγούδι για τον Ζιοβάνι του Ολυμπιακού

Πέθανε ξαφνικά ο 38χρονος ραπερ Mo Skillz – Είχε γράψει το τραγούδι για τον Ζιοβάνι του Ολυμπιακού

Τεράστιο σοκ στον κόσμο της hip hop μουσικής σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ράπερ Mo Skillz, κατά κόσμον Δήμου Ρούσου, που είχε αφιερώσει τραγούδι για τον Ζιοβάνι των «ερυθρολεύκων».

Ο γνωστός καλλιτέχνης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Τραγικότερη διάσταση δίνει η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram όπου προαναγγείλει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με όνομα «Λένε»

O Mo Skillz ήταν φίλος του Ολυμπιακού. Είχε, δε, γίνει ευρύτερα γνωστός με το τραγούδι που είχε γράψει για τον Ζιοβάνι, όταν ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους».

«Το κομμάτι το έγραψα πριν από έξι χρόνια και το ηχογράφησα πριν από δύο χρόνια. Ένιωθα την ανάγκη να γράψω κάτι. Για πάρτη μου. Δεν είχα σκοπό να το κάνω single. Περίμενα να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ζιοβάνι. Όταν έβαλα να το ακούσει, μου είπε ότι του άρεσε, έμοιαζε να καταλαβαίνει τους στίχους και μου ζήτησε να του το δώσω για να χτυπάει έτσι το κινητό του. Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση. Ήταν ενθουσιασμένος», είχε αναφέρει ο γνωστός ράπερ.

newsit.gr