Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρόταση γάμου από 18χρονο θαυμαστή και… η απρόσμενη απάντησή της! (video)

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρόταση γάμου από 18χρονο θαυμαστή και… η απρόσμενη απάντησή της! (video)

Μια ιδιαίτερη έκπληξη, πολύ διαφορετική από όλα όσα έχει συνηθίσει, περίμενε τη Νατάσα Θεοδωρίδου επί σκηνής το βράδυ του Σαββάτου.

Πιστή στο ραντεβού της, η κορυφαία Eλληνίδα ερμηνεύτρια καλησπέρισε στις 22:30 το κοινό που για ένα ακόμα βράδυ είχε γεμίσει ασφυκτικά την Ακτή Πειραιώς και φυσικά γνώρισε την αποθέωση συνεχίζοντας και φέτος να πρωταγωνιστεί στη Αθηναϊκή νύχτα!

Όμως, δεν περίμενε με τίποτα όλα όσα θα ακολουθούσαν…

Λίγη ώρα αργότερα, ένας 18χρονος θαυμαστής της ανέβηκε στη σκηνή και, αφού της προσέφερε λουλούδια κι ένα μονόπετρο, της… έκανε πρόταση γάμου!

Εκείνη, εμφανώς έκπληκτη αλλά χαμογελαστή από την κίνηση του νεαρού θαυμαστή της, του απάντησε ότι έχει ήδη δύο διαζύγια, ωστόσο -χαριτολογώντας- είπε ότι δέχεται και ζήτησε να βγάλουν βίντεο τα όσα συνέβαιναν για να το δείξει στη μητέρα της.

Η τραγουδίστρια, όπως πάντα φιλική και πολύ δεκτική, φόρεσε το δαχτυλίδι ενώπιον των θαμώνων που είχαν σπεύσει να την απολαύσουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τους Alcatrash και τον Γιώργο Κακοσαίο και μάλιστα, θέλησε να του αφιερώσει και ένα τραγούδι, λέγοντας όμως προηγουμένως ένα «Πού ‘σαι μάνα να με δεις», θέλοντας φυσικά να διακωμωδήσει την όλη -κατά τα άλλα πολύ τρυφερή και συγκινητική- κατάσταση.

Για να μην κακοκαρδίσει και τον νεαρό φανατικό θαυμαστή της ο οποίος είπε από μικροφώνου πως για εκείνον δεν υπάρχει καλύτερη τραγουδίστρια από τη Νατάσα, ζήτησε από την μπάντα της να τραγουδήσει ένα κομμάτι από το ρεπερτόριό της που σίγουρα θα του άρεσε. «Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου» του είπε κρατώντας τον αγκαλιά και ευχαριστώντας τον για αυτή την τόσο τρυφερή κίνησή του.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω: