Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη με θύμα ένα 46χρονο – Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και καρφώθηκε σε τσιμεντένιο στηθαίο

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη με θύμα ένα 46χρονο – Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και καρφώθηκε σε τσιμεντένιο στηθαίο

Η μηχανή στην οποία επέβαινε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο επί της οδού Κεφαλογιάννη

Δε έχουν τέλος τα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη με ακόμη ένα θύμα της ασφάλτου να προστίθεται στην μαύρη λίστα. Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου, ο 46χρονος Αναστάσιος Κ. έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο γήπεδο Σοχώρας επί της οδού Κεφαλογιάννη στο Ρέθυμνο.

Η μηχανή στην οποία επέβαινε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο Αναστάση.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνά η τροχαία.

Συγκινητικό το αντίο του φίλου του

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, στην οποία ήταν γνωστός ο 46χρονος που εργαζόταν ως διανομέας.

Συγκίνηση προκαλεί το αντίο του φίλου του που όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ήταν μαζί λίγη ώρα πριν το μοιραίο τροχαίο και δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του Αναστάση.

«Καλό ταξίδι φίλε μου καλέ… Ποιος να το ήξερε πως θα φύγεις από εκεί που είμασταν και θα γίνει αυτό, ποιος να το ήξερε πως το καληνύχτα τα λέμε αύριο δεν θα γίνει ποτέ… Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ ψυχολογε μου…», αναφέρει στην ανάρτησή του.

anartisi

neakriti.gr